Connect with us
Mai bun ca botoxul! Cum scapi de ridurile dintre sprâncene gratis, acasă

Știri

Mai bun ca botoxul! Cum scapi de ridurile dintre sprâncene gratis, acasă

Ridurile dintre sprâncene sunt cele mai comune riduri și pot apărea atât la femei, cât ș la bărbați. Persoanele care obișnuiesc să stea mai mereu încruntate sau au o mină mereu preocupată tind să aibă aceste riduri considerate extrem de neatrăgătoare.

Oamenii folosesc aproximativ 60 de mușchi faciali pentru a comunica prin limbaj, iar ridurile de pe frunte și dintre sprâncene pot fi legate și de acest aspect. Încruntarea, ridicarea sprâncenelor, râsetele și grimasele duc la apariția ridurilor dintre sprâncene. Cu timpul și cu utilizarea frecventă a acestor mișcări faciale, ridurile persistă și devin apoi profunde și permanente.

Citește și: Mă simt cu cinci ani mai tânără după ce am folosit această cremă pentru ridurile din jurul ochilor! Chiar și cele adânci dispar

Cu vârsta, pielea își pierde din elasticite și, odată fiind dermul contractat, nu poate reveni prea ușpr la forma sa inițială.

Tratamentul la care se gândesc multe persoane atunci când vine vorba despre aceste riduri este cel cu botox. În afara faptului că poate fi destul de dureros, tratamentul cu botox poate avea și efecte nedorite, deoarece fața poate deveni imobilă în zona care în care se folosește botox.

În cazul în care nu vrei să apelezi la botox, poți încerca să diminuezi aceste riduri în confortul propriu.

Exerciţiile faciale se fac în felul următor: pune degetul arătător între sprâncene şi menţine presiunea, numărând până la 30. Revino la poziţia iniţială, fără să plisezi pielea de pe frunte. De asemenea, pune patru degete de la o mână pe frunte ca şi cum ai vrea să întinzi pielea, ridicaă mâna către frunte, fără să forţezi şi relaxează-te în acest timp.

De ce trebuie să stai cu capul în jos

Repetată această mişcare de cel puțin zece ori în fiecare zi. Cu voinţă şi răbdare, repetând zilnic aceste exerciţii, cu timpul vei observa că ridurile cele mai profunde se estompează, aceste mişcări având o acţiune benefică şi asupra pleoapelor superioare.

Pentru că fața ta poate deveni leneșă deoarece stai mereu în aceeași poziție, poți încerca în fiecare zi să stai măcar un minut cu capul în jos. Astfel permiți sângelui să circule mai bine la nivelul feței, iar mușchii nu vor mai risca să se lase în jos.

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top