Connect with us
Maia, fata lui Teo Trandafir, a dat televiziunea pe arhitectură: „Nu pot să mă deschid în fața oamenilor cum face mama!” Citeşte întreaga ştire: Maia, fata lui Teo Trandafir, a dat televiziunea pe arhitectură: "Nu pot să mă deschid în fața oamenilor cum face mama!"

Știri

Maia, fata lui Teo Trandafir, a dat televiziunea pe arhitectură: „Nu pot să mă deschid în fața oamenilor cum face mama!”

Teo Trandafir își sprijină fiica necondiționat în alegerile pe care le face. Deși multă vreme Maia a visat cu ochii deschiși că îi va călca pe urme celebrei sale mame în ceea ce privește cariera în televiziune, liceana a trebuit să se reorienteze în privința viitorului, întrucât și-a dat seama că nu ar putea avea naturalețea și șarmul pe care le are vedeta Kanal D pe micul ecran.

Teo Trandafir este un model pentru fiica ei, Maia. Cele două au o relație strânsă și au ajuns să se înțeleagă chiar și din priviri, chimia dintre ele fiind evidentă. Multă vreme adolescenta a fost atrasă de lumea televiziunii, domeniu în care mama ei lucrează de ani buni. După o discuție amănunțită mamă – fiică legată de viitorul adolescentei, Maia a luat însă decizia de a renunța la acest vis.

„E un subiect pe care l-am atins, pentru că nu prea am avut de ales. Am crezut că menirea mea este în televiziune și mi-am dat seama – după atât timp în care am visat chestia asta – că nu sunt făcută. Da, am emoții și nu pot să mă deschid complet în fața oamenilor cum face mama și mi-am dat seama că, deși îmi place și mă integrez astăzi, mâine, nu îmi văd viața în felul acesta. Mă văd altfel, într-un fel puțin mai singură, vreau să fiu un pic mai solitară, să știu că pot să stau eu cu gândurile mele, în meseria asta e cam imposibil”, a declarat, pentru Libertatea, Maia.

Atrasă de matematică și de fizică

În prezent, Maia este elevă la un liceu privat și și-a ales să studieze materii conform domeniului spre care intenționează să se îndrepte.

„Mă atrage arhitectura cel mai mult, pentru că îmi plac atât de mult și partea matematică, și fizica din ea și cum se îmbină cu arta în același timp, pe mine mă fascinează cu adevărat și chiar îmi place”, ne-a spus entuziasmată fiica lui Teo Trandafir.

VIDEO: Maia Trandafir i-a luat un interviu lui TEO Trandafir

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top