Connect with us
Mama gravidei care s-a aruncat în fața trenului împreună cu fiicele sale face dezvăluiri șocante. Declarația ei schimbă cu totul...

Știri

Mama gravidei care s-a aruncat cu copiii în fața trenului, dezvăluiri șocante. Răsturnare de situație

Cazul gravidei care s-a aruncat cu fiicele sale în fața trenului a șocat o țară întreagă. Ea a lăsat un bilet, în care nu spune cu exactitate motivul care a determinat-o să facă gestul extrem. Însă, mama acesteia face dezvăluiri care răstoarnă situația.

Mama femei, care s-a aruncat cu fetele în fața trenului, dezvăluiri șocante

Distrusă de durere, femeia a mărturisit că fiica ei suferea de depresie şi că a fost internată la Spitalul nr. 9 din Capitală.

„Nu mi-a zis, mamă, mi-a spus: «Plec… de dimineaţă… îmi iau fetele şi plec… Nu mi-a zis deloc» (…) Mi-a făcut depresie în clasa a 8-a. A fost internată la nr. 9. Mi-a dat tratament de la Buftea, mă duceam în fiecare lună şi îi dădeam tratament şi nu îl lua”, a declarat mama Alexandrei Braunstein la un post TV.

Necropsia a scos la iveală un alt fapt cutremurător: Georgiana, Daria şi Andreea, fetiţele aruncate în faţa trenului, nu mâncaseră nimic cu mai bine de 20 de ore înainte de a fi duse spre moarte de cea care le-a dat viaţă.

Articole pe aceeași temă:

Ipoteză șocantă în cazul mamei sinucigașe de la Brănești. Cumnata femeii a făcut o nouă dezvăluire

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top