Connect with us
Mama romanului mort in atentatul din Nisa face marturisiri cutremuratoare

Știri

Mama romanului mort in atentatul din Nisa face marturisiri cutremuratoare

Mama romanului mort in atentatul din Nisa si-a intrerupt tratamentul medical, fiind internata intr-un spital din Cluj, pentru a ajunge acasa la Rovinari ca sa faca pregatirile de inmormantare. Fiul ei in varsta de 34 de ani, „cuminte ca o fata”, care „nu a facut rau nimanui” a fost unul din ce 84 de oameni omorati pe plaja din orasul francez de un terorist care a intrat cu camionul in multime.

Cristian Coman se afla in vacanta in Nisa, impreuna cu sotia si baiatul lor de 8 ani. Cei 3 asistau la focurile de artificii, moment in care s-a intamplat tragedia. Copilul si sotia barbatului au supravietuit si sunt internati in doua spitale din Nisa, in stare grava.

ATENTAT NISA – Lista copiilor disparuti in atacurile din Franta. Parintii disperati sa-i gaseasca

Imagini socante dupa atentatul din Nisa

Atentat in NISA: Presa certata pentru ca a difuzat fotografiile socante cu victimele atacului

Anisoara Coman, mama romanului mort in Nisa: „Eram in spital cand am primit vestea. M-am intors acasa la Rovinari si fac cele cuvenite. Inca nu am aflat ce trebuie sa fac pentru repatriere. Ne-au sunat cei de la consulat si ne vor trimite corpul baiatului in tara si nu stim cand va ajunge. Cer statului sa il aduca acasa. Vreau sa fie inmormantat asa cum se cuvine si sa ii oferim ultimul omagiu. Mi-au omorat copilul nevinovat. Ma gandesc la nepotelul nostru si la nora noastra.

Atentatul din Nisa: Romanii vor sa dea statul in judecata

Inca nu am reusit sa vorbesc cu nora. Cu nora e mama ei, un verisor si finul copilului meu. Cu fata tin legatura mai mult. Stiind prin ce trece, nu i-am cerut sa ma streseze. Mi-am intrerupt tratamentul la Cluj pentru a veni acasa la Rovinari. Vreau sa le multumesc tuturor celor care s-au implicat pentru copiii nostri. Multumesc cuscrilor si finilor ca au avut taria sa poata fi langa ei”, a declarat mama romanului mort la Nisa la Antena 3.

„Era cel mai indragit copil, cuminte ca o fata, niciodata nu mi-a vorbit urat. Era un copil educat. Nu a facut rau nimanui”, a mai spus femeia plangand.

Romanii aflati in Nisa vor sa dea statul francez in judecata pentru ca au tratat cu neglijenta iminentele atacuri teroriste, in ciuda avertizarilor facute de-a lungul timpului de gruparea terorista Stat Islamic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top