Connect with us
Emilian Ioan Imbri

Știri

Managerul spitalului „Victor Babeș”, anunț cutremurător: ”A început transmiterea comunitară”

Emilian Ioan Imbri, managerul spitalului „Victor Babeș a făcut un anunț cutremurător cu privire la pandemia de coronavirus care a îngrozit o lume întreagă. Medicul susține că transmiterea comunitară este deja o realitate.

Managerul spitalului „Victor Babeș”, anunț cutremurător: ”A început transmiterea comunitară”

”Eu vă spun că oficial s-a anunțat că a început transmiterea comunitară a acestei infecții. Transmiterea comunitară înseamnă că nu mai contează dacă ai fost contact cu cineva care este pozitiv, nu mai contează dacă ai fost contact cu cineva care a venit din Spania, Italia, Grecia și așa mai departe.

Boala a început să se transmită deja de la persoană la persoană, pentru că contacții nu au știut că au fost contacți și a început să se transmită și tu ești liniștit la masă, ești liniștit în tramvai… Transmiterea comunitară este îngrozitor de rapidă și se va vedea în zilele de urmează”, a declarat Emilian Ioan Imbri, la romaniatv.

Emilian Imbri, managerul spitalului ”Victor Babeș”, a avut un mesja și pentru toți medicii români, pe care i-a rugat să nu fugă și să nu refuze să îi trataze pe bolnavi, chiar dacă stau cu frica în sân.

”Transmitere comunitară înseamnă, vedeți ce se întâmplă în spitale, adică un pacient care este în spital și accidental intră în contact cu cel de pe patul de lângă, infecția comunitară înseamnă deja panică o panică în rândul spitalelor și al medicilor și înseamnă o frică atât de mare de această infecție, pe care eu vă spun că nu o înțeleg, la medici cel puțin, dar este atât de mare. Fac apel la toți medicii din țara românească să nu fugă, să nu refuze să trateze de cei care au nevoie de ei, chiar dacă în sinea lor, în sufletul lor simt o frică”, a completat Emilian Imbri.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Mihail

    2020-03-23T08:40:30+02:00 at 8:40

    Ati lăsat să se transmită virusul cu intenție ,sa se probage cit mai mult in tara,ați permis hoardei de romani din străinătate sa infecteze toată romania, probabil mergeți si acționați după un plan bine stabilit, de către cine conduce planeta ,dar nu uitați sinteti niste criminali, nimic nu va deosebește de criminali de război.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top