Connect with us
Rareș Bogdan, mesaj dur despre măsurile adoptate de autorități: ”Nu vom reuși decât cu masuri extrem de dure”

Știri

Rareș Bogdan, mesaj dur despre măsurile adoptate de autorități: ”Nu vom reuși decât cu masuri extrem de dure”

Rareș Bogdan și-a exprimat părerea cu privire la măsurile luate de autorități în scopul prevenirii răspândirii virusului care a pus stăpânire pe toată lumea. Europarlamentarul este de părere că în țara noastră recomandările nu sunt luate în seamă fiind necesare ”intedicții și măsuri corcitive”.

Rareș Bogdan, mesaj dur despre măsurile adoptate de autorități: ”Nu vom reuși decât cu masuri extrem de dure”

”Curaj și hotărâreÎn România nu merge din păcate cu recomandări, merge exclusiv cu interdicții și măsuri coercitive, dure, radicale. Suntem un popor profund indisciplinat, care contestă autoritatea statului în mod ancestral.

Suntem mai italieni decât italienii, mai latini decât latinii și mai inconștienți decât orice națiune europeană”, a scris Rareș Bogdan în prima parte a mesajului său publicat în mediul online.

Rareș Bogan este de părere că avem nevoie de măsuri mai dure și de exemple vizibile pentru a putea preveni extinderea pandemiei în România. Din păcate cetățenii români dau dovadă de iresponsabilitate și ies în continaure din casă, cu toate că apelul autorităților este clar.

Nu vom reuși decât cu masuri extrem de dure și exemple vizibile. Cu mângâieri pe creștet și recomandări de a nu face, nu merge la acest popor. Privind spre surorile mai mari de ginta latină, Italia și Spania, putem  înțelegem de ce  ne fie frica și ce greșeli  nu repetăm”, a mai scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Maria

    2020-03-22T21:10:27+02:00 at 21:10

    Incep sa fiu dezamagita de politicianul Rares Bogdan! Se uita la oficialii EU si Johannis ca la atotstiutorii pamintului si corifeii medicinei! Cauta doctori straini, ex. Wolfgang Wogard, Andres Bicher, si nu mai crede toate minciunile guvernelor, care incep sa ingroase cifrele, deoarece se impart miliardele de la EU!!!!!!!!!! La sfirsitul anului trecut se spunea ca Italia e aproape de colaps! La Bergamo si imprejurimi traiesc sau mai bine zis este , zona unde traiesc cei mai batrini locuitori ai Italiei! Au impuscat multi iepuri cu un singur glont! Bani de la EU, scapati de batrini, scapati de batante, scapati de cersetori….! 1 miliard e prea putin pentru buzunarele sparte ale coruptilor romani! sa paralizezi totul pentru acest virus , care nu omoara mai multi oameni nevinovati in comparatie cu accidentele, sau bolnavii care asteapta pe coaridoarele spitalelor pina isi dau suflarea! Oare pe cine naiba sa mai votezi?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top