Connect with us
Zentai Levente, managerul unei echipe de baschet a Ungariei, a fost găsit mort într-un hotel din București.

Știri

Managerul unei echipe de baschet din Ungaria, găsit mort într-un hotel din Capitală

Zentai Levente, managerul unei echipe de baschet a Ungariei, a fost găsit mort într-un hotel din București. Oficialul maghiar se afla în capitală ci două echipe de juniori pentru turneul de baschet Balkanic Next Star. Poliția Capitalei a deschis un dosar de cercetare pentru moarte suspectă.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, era venit în România cu o echipă de baschet cadeţi din Ungaria. Aceasta participa la Balkanic Next Start Cup, o competiţie de baschet pentru jucători sub 16 ani. Turneul se desfășura în perioada 17-21 decembrie, la Arena de Baschet din Bucureşti.

Marți dimineață, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit într-o cameră a hotelului Rin din Capitală. O echipă a Biroului Morți Suspecte a fost trimisă la fața locului.

Zentai Levente se afla la București pentru turneul Balkanic Next Start Cup

Polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă, ei urmând să stabilească condițiile exacte în care s-a produs decesul. După finalizarea cercetărilor și ridicarea probelor, cadavrul va fi dus la INML, pentru efectuarea necropsiei.

Federația Română de Baschet a declarat pentru news.ro că trupul bărbatului a fost găsit marți dimineață într-o cameră a hotelului Rin. Acesta a decedat cel mai probabil în timpul nopții.

Zentai Levente, oficial în cadrul clubului KC Nyregyhaza, a sosit la Bucureşti cu delegaţia a două echipe de baschet de juniori.

Citește și: Bărbat găsit mort în clădirea Operei Naționale

Oficialul a publicat luni, pe contul său de Facebook, un tabel care conținea echipele de joc ale Bulgariei și Ungariei și o fotografie în care apărea pe banca tehnică în timpul meciului.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top