Connect with us
”Mâncătorul de femei” din Rădăuți, suspect pentru a patra crimă

Știri

”Mâncătorul de femei” din Rădăuți, suspect pentru a șasea crimă

”Mâncătorul de femei” este un nou caz șocant din România, în cadrul căruia ies la iveală tot mai multe informații greu de conceput. Vasile Lavric, așa numitul ”Mâncător de femei”, a avut 4 relații, toate sfârșindu-se prin dispariția femeilor care se îndrăgostiseră de el. Trei dintre aceste femei erau surori.

Mai mult, anchetatorii îl mai suspectează pe Lavric și în alte două cazuri de crimă. Asta ar însemna, că dacă se găsesc dovezi, bărbatul din Rădăuți va fi acuzat pentru 6 crime.

Vasile Lavric, supranumit și ”Mâncătorul de femei” din Rădăuți, a fost arestat săptămâna trecută, pentru 4 crime în serie, prima având loc în anul 1995. Bărbatul se află sub arest preventiv

”Mâncătorul de femei” din Rădăuți este suspect de moartea a șase femei

Surorile Iordache, trei la număr, i-au căzut, rând pe rând, pradă fermecătorului Vasile Lavric. Se pare că bărbatul avea o influență puternică asupra femeilor, pe care le cucerea, până când uitau de ele. De plidă, ultima sa concubină, Aurica Bodnărescu s-a zbătut pentru a-și scoate bărbatul din pușcărie, când el a fost prima oară acuzat de crimă, în urmă cu câțiva ani.

Apoi, și Aurica a dispărut fără urmă.

Iuliana Iordache a dispărut din 1995, când fata avea 16 ani, Nicoleta Lavric (fostă Iordache) a dispărutăîn aprilie 2005, la 31 de ani şi Ramona Iordache a dispărut tot în 2005, la vârsta de 18 ani. Se pare că bărbatul a avut relații cu toate trei.

Procurorii au descoperit că, în noiembrie 2000, Lavric şi-a lovit soţia de atunci, Nicoleta Lavric, cu un ciocan în cap. Motivul a fost faptul că Nicoleta aflase că bărbatul avea un copil cu sora sa minoră, Ramona Iordache.

Loviturile nu i-au pus femeii direct în pericol viaţa, procurorii au invocat intenţia, modul în care s-a petrecut agresiunea. Femeia a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuţi, iar după externare şi a trăit încă cinci ani alături de soţul ei.

A dispărut complet, însă, în anul 2005, tot atunci când a dispărut și Ramona, sora sa.

„A fost vorba de un accident rutier în care au murit trei oameni, la Podul Vlădichii, la intrarea în Rădăuţi dinspre Milişăuţi. Ancheta a arătat că maşina în care se aflau cei trei oameni a rămas foarte probabil fără frâne. Şoferul nu a mai putut face dreapta şi maşina a ieşit pe câmp, unde s-a răsturnat. Datele de atunci erau că fosta soţie a lui Lavric se întorcea de la o petrecere.

Vasile Lavric este de profesie mecanic auto, iar de aici s-au făcut unele presupuneri, chiar imediat după tragedie. Se ştie că Lavric era foarte gelos şi şi-ar fi urmărit în mai multe rânduri fosta soţia, inclusiv în acea noapte. Mergând pe acest scenariu, acesta ar fi putut umbla la frânele maşinii”, transmite monitorulsv.ro.

Alexandra Iordache, sora supraviețuitoare a celor trei surori dispărute din Rădăuţi, a povestit, într-o postare pe Facebook, prin ce a trecut familia sa în ultimii 20 de ani.

„Ma numesc Alexandra Iordache. Sunt sora fetelor disparute din Radauti: Iuliana, Nicoleta si Ramona. Stiu, pentru unii dintre voi doar o poveste si asa greu de digerat, dar pentru noi un cosmar , un cosmar in care ne aflam de peste 20 de ani.

Pe sora mea, Iuliana , nici nu mi-o amintesc aveam doar doi anisori cand a disparut. Apoi Nicoleta si Ramona au disparut pe rand din vietile noastre, la doar doua luni distanta una de cealalta , cand eu aveam doar 11 ani.

Destui insa pentru a vedea si simti pe pielea mea , nedreptatea si abuzurile care se pot face intr-o tara in care omul simplu , omul de rand – nu este aparat , nu este bagat in seama , practic …nu exista.

In aprilie 2005 a disparut sora mea Nicoleta , sotia numitului Vasile Lavric , unicul suspect in cazul acesta , care a fost gasit vinovat pentru tentativa de omor asupra sotiei sale – in urma lovirii reptate cu ciocanul.

Fapt ce se intampla cu 5 ani inainte de disparitia ei si pentru care a primit 3 ani cu suspedare. Odata cu disparitia Nicoletei a inceput si calvarul fara margini si sfarsit.

Zile si nopti de stat in fata politiei din Radauti fara rezultat, mama era ameninta mereu de seful politiei din Radauti de la aceea data „daca nu taci si mai ragi ca vaca aici te bag la beci”.

Erau prieteni. Lavric detinea si detine in apropierea casei noastre parintesti un service auto. Iar pe alta parte , cand s-au tratat cazurile de disparitie serios in tara asta?!

Ni se spunea lejer ” se intorc ele sunt in Italia”. Se intorc ele sunt in Italia”, dar mama era amenintata cu cutitul de acest „distrugator de vieti” ca daca mai cauta fetele.

Alexandra Iordache a primit, pe internet, susținerea apropaților în acest caz.

Iar a șasea victimă pentru care este bănuit ”Mâncătorul de femei” din Rădăuți ar fi avut loc în 1993. Atunci, el avea o relație cu o fată tânără, de doar 21 de ani, care a murit în casa sa. La acel moment, cauza morții a fost atac de cord, conform poliției, care nu avea informațiile și instrumentele moderne de astăzi.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top