Connect with us

Știri

Manelista Denisa Raducu s-a dat de gol in direct! PLANUL PE CARE TOTI IL BANUIAU

Denisa Raducu s-a dat de gol in direct: celebra cantareata de manele si muzica de petrecere a recunoscut ca doreste sa devina mamica, spunand ca vrea sa isi mareasca familia.

Cantareata a recunoscut la emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars ca in sfarsit si-a gasit sufletul pereche si ca viseaza sa fie mamica, insa nu este momentul acum. Cantareata tocmai ce s-a intors din Australia, acolo unde a avut parte de o binemeritata vacanta.

CITESTE SI: ADEVARATUL MOTIV PENTRU CARE SE MARITA ADELA POPESCU

„Am fost în Australia, iar când m-am întors în România am avut foarte multe concerte. În turnee, când mai avem timp liber, mai mergem şi la cumpărături. Eu sunt foarte chibzuită şi nu prea arunc cu banii. Nu exagerez. Cel mai scump accesoriu este o poşetă de firmă, pe care am dat câteva mii de dolari. Am reuşit să-mi cumpăr o casă şi o maşinuţă, dar cam atât.

Niciodată nu am CD-uri cu mine în maşină. Eu sunt foarte calculată în trafic. Conduc mai bine atunci când sunt singură, căci atunci când sunt cu cineva mă panichez. Pregătesc surprize frumoase şi sper să am şi colaborări frumoase, una chiar cu Guţă. Pe la 16 ani, aveam foarte multe colaborări.

Mi-e frică să fac şi un copil. Eu îmi doresc copii, dar cred că trebuie să le dedici foarte mult timp. Îmi doresc foarte mult un copilaş, însă mai târziu. Am o relaţie acum, una foarte frumoasă. Mi-am găsit sufletul pereche”, a declarat Denisa Raducu in emisiunea Adrianei Bahmuteanu, scrie antenastars.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top