Connect with us
Marian Ursea, copilul înfiat de Gigi Becali, este acum bărbat în toată firea. Cum arată la 20 de ani

Știri

Marian Ursea, copilul înfiat de Gigi Becali, este acum bărbat în toată firea. Cum arată la 20 de ani

Marian Ursea a împlinit 20 de ani. Băiețelul pe care Gigi Becali l-a ajutat ani de zile este acum un bărbat în toată regula și este cântăreț de muzică populară. El nu a uitat de binefăcătorul său!

Deși Gigi Becali are numai fete, trei la număr, el are și un băiat „înfiat”, un copil de sufle,t pe care l-a ajutat de mic. Marian Ursea avea 10 ani când l-a cunoscut pe Gigi Becale, iar latifundiarul s-a oferit să îi ofere sprijin financiar.

Marian Ursea este acum bărbat în toată firea, dar nu l-a uitat pe Gigi Becali

Marian Ursea a rămas singur pe lume, după ce mama l-a abandonat, iar tatăl s-a sinucis, iar bunica se descurca foarte greu să îl crească. Când Gigi Becali a aflat de necazul lui, s-a dus să îl cunoască și văzând că este un copil bun, s-a oferit să îl ajute. ”De acum, eu sunt tatăl tău, şi n-o să-ţi lipsească nimic!”, îi promitea Gigi Becal

Becali i-a construit o casă lui Marian și i-a dat și bani pentru a se întreține. La ceva timp și bunica lui Marian s-a stins, iar el a rămas în grija preotului, datorită căruia a terminat un liceu. Băiatul spune că mereu va rămâne recunoscător ajutorului primit de la Gigi Becali.

„Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”, a povestit Marian Ursea pentru bzi.ro.

Marian Uresea este interpret de muzică populară

„Este visul meu sa cant muzica populara si cu ajutorul unor oameni dragi din viata mea simt ca il voi vedea implinit. Deja am cantat in cateva spectacole si voi munci mult sa ajung undeva sus”, spunea Marian Ursea, în urmă cu ceva timp.

Iată că astăzi, protejatul lui Gigi Becali, a reușit să publice câteva melodii pe Youtube. Băiatul a împlinit 20 de ani și acum se întreține cântând la diferite ocazii.

Pe lângă cântat, Marian a reușit să câștige bani făcând diverse treburi.

„Am lucrat la o firmă de telefonie mobilă, iar de câteva zile lucrez la o firmă de transport aici, în Buzău. Mă ocup de vânzarea biletelor, returnarea coletelor și altele. De la 18 ani m-am apucat de renovarea casei. Încă nu am terminat pentru că e făcută din pământ și trebuie să fac mereu câte ceva la ea. Și plus alte cheltuieli, transport, școală, etc.”, a mai adăugat el.

Iată cum arată astăzi Marian Ursea, copilul de suflet, adoptat și ajutat de Gigi Becali.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top