Știri

Marius Nicusor Rotaru, seful Politiei Mizil, retinut pentru ca ar fi ajutat proxeneti

Seful Politiei Mizil, retinut pentru favorizarea faptuitorului si abuz in serviciu. El este acuzat ca ar fi ajutat proxeneti. Seful politiei orasului Mizil, Marius Nicusor Rotaru, a fost retinut, joi dimineata, de procurorii DIICOT Ploiesti, fiind acuzat de favorizarea faptuitorului si abuz in serviciu, informeaza News.ro.

Citeste si: Sofer din Bacau, arestat dupa ce s-a urcat baut la volan si a omorat un om

Citeste si: Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, plasat sub control judiciar

Acesta este suspectat ca ar fi favorizat proxeneti, ignorând mai multe plângeri facute de persoane exploatate in scop sexual si nedeschizând anchete.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Ploiesti l-au retinut, joi dimineata, la finalul a sapte ore de audieri, pe seful Politiei orasului Mizil, Marius Nicusor Rotaru, acuzat de favorizarea faptuitorului si abuz in serviciu.

Surse apropiate anchetei au declarat ca politistul este acuzat ca ar fi protejat mai multi proxeneti din zona orasului Mizil si ca, in conditiile in care victimele acestora, unele dintre ele minore, ar fi depus la Politia Mizil plângeri in care aratau ca sunt exploatate sexual, reclamatiile acestora nu ar fi fost solutionate din ordinul sefului institutiei.

Directia Generala Anticoruptie a facut perchezitii in acest dosar, inclusiv la sediul Politiei Mizil, au declarat sursele citate, iar cazul a fost preluat de catre DIICOT.

Seful Politiei Mizil a fost retinut si urmeaza sa fie propus instantei pentru arestare preventiva.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More