Connect with us
Martor cheie, DEZVĂLUIRI incredibile despre sistemul de supraveghere de la metrou

Știri

Martor cheie, DEZVĂLUIRI incredibile despre sistemul de supraveghere de la metrou

Angajatul Serviciului de Poliție Metrou face o dezvăluire inedită privind sistemul de supraveghere de la Metrorex.
În toate statițiile de metrou sunt 1000 de camere, care sunt supravegheate doar de un singur calculator, vechi de 15 ani.

Un martor-cheie a făcut dezvăluiri incredibile despre ceea ce se întâmplă de fapt în spatele camerelor de supraveghere.

„Toate imaginile alea se descarcă, prima dată se descarcă, după care iei toate camerele și te uiti la ele. Durează, când se lucrează pe circuit câteva durează și câteva ore, două-trei ore, ca să descarce. Este un terminal și se merge acolo. La ce oră s-a întâmplat, între 18.00-18.30.

Câte camere? 10 camere. Prima dată identifici 10 camere, după care dai la fiecare cameră, dai fiecare camere intervalul de 30 de minute și lași să descarce. Și stai și aștepți. O oră, cât durează. Asta e relativ. Calculatoarele astea sunt de 15 ani.

Angajatul METROREX a vorbit despre procedura de descărcare a imaginilor

Dacă luați un Pentium 3 și începeți să lucrați pe el cât durează? Se lucra, calculatorul lucra la altceva, era la descărcat, era setat pe o problematică. După ce s-a descărcat a intrat imediat, dar durează. Trebuie să iei fiecare cameră. Sunt calculatoare vechi de când a apărut prima generație de calcularoare.

Polițistul după ce a aflat ce s-a întâmplat, a spus să descărcăm imagini să vedem și a durat aproape o oră să descarci. Nu știai ce măsuri să iei, trebuia întâi să vezi imagini.

Nu puteai căuta în sute de oameni un individ. Trebuie să vezi ce s-a întâmplat, după care…Așa funcționează acel sistem”, a declarat angajatul Serviciului de Poliție Metrou, la antena3.ro

„S-a întâmplat să se mai blocheze și acest sistem. Calculatoarele nu sunt ale noastre, nu sunt ale Ministerului de Interne. Toate calculatoarele sunt pentru patrimoniu. S-a decis să se folosească și Ministerul de ele”, a mai spus angajatul.

Citește și BREAKING NEWS Un alt român a murit într-o staţie de metrou

Doi fraţi gemeni din comună suceveană Ipoteşti au fost implicaţi într-o altercaţie într-o staţie de metrou. Unul dintre ei a fost omorât, iar celălalt a ajuns în stare gravă la spital. Aceştia s-au luat la ceartă după câteva pahare. Totul s-a întâmplat într-o staţie de metrou din Belgia.

Doi români au fost implicați într-o altercație violenta

Duminică seară, 10 decembrie 2017, doi români au fost implicaţi într-o altercaţie violentă produsă în staţia de metrou Bockstael din capitală Belgiei, Bruxelles.

„O altercaţie violentă a avut loc noaptea trecută (n.r. – 10 decembrie a.c.), la ora 22.30, la staţia de metrou Bockstael din Bruxelles, în care au fost implicaţi 12 oameni, care s-au atacat reciproc cu cuţitele. Trei persoane au ajuns la spital, una dintre ele pierzându-şi viaţa. Acesta este un tânăr de 29 de ani, de naţionalitate română”, au spus jurnaliştii de la www.rtl.be.

Patru suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru omor şi tentativă de omor. Aceștia urmau să fie prezentați în față camerei de consiliu.

Unul dintre aceştia a decedat, în timp ce celălalt a ajuns în stare gravă la spital. Cei doi răniţi continuă să fie internaţi la spital, starea lor de sănătate fiind încă una gravă, deşi medicii au reuşit să-i stabilizeze.

Citește și Val de CUTREMURE. România s-a zguduit din nou în această dimineață

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top