Mărturia pacientului 24: „O să țin minte toată viața acest număr. Mulți compară coronavirus cu o gripă ceea ce e foarte greșit”

Pacientul cu numarul 24 a fost Bogdan Aron, iar povestea lui este una incredibila. El a aflat din presa ca are coronavirus. Barbatul ii avertizeaza pe romani sa nu considere ca virusul este unul simplu ca o gripa normala.

Mărturie în exclusivitate a unui român care s-a vindecat de coronavirus. Bogdan Aron, cel care apare în statistici ca pacientul cu numărul 24 și care povestea că a aflat din presă de faptul că are coronavirus, a vorbit la Realitatea PLUS despre experiența pe care a trăit-o.

„Am fost cazul 24, de fapt am fost cazul 7 din 11 martie, cred ca sunt niste numere pe care o sa le tin minte toata viata. Eu ma simt foarte bine acum, a trecut mai mult de o luna si aproape o luna din momentul in care am fost externat. Acum mi am revenit complet”, a spus barbatul.

Bogdan Aron a fost unul dintre acei pacienți care nu au avut simptome grave. El spune că a ajuns să fie testat chiar la insistențele lui.

„Prima oara e socul evident dupa care incepti sa te obisnuiesti cu situatia. Ce cred ca e cel mai greu? 2 lucruri: primul, ca nu stii cat de greu si da rau o sa fie in cazul tau, si al doilea probabil ca totii suntem ingrijorati de persoanele din jurul nostru. Sunt foarte multi care compara cu gripa normala ceea ce e foarte gresit, e o boala pe care trebuie s-o depasim cu totii impreuna”, a mai spus barbatul.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-04-18T18:09:04+03:00 18:09

Share
Scris de
Adrian Vrauko
Stiri Despre marturie

Acest site foloseste cookies.

Read More