Connect with us
Mașină de poliție implicată într-un accident, în București. O femeie a fost rănită

Știri

Mașină de poliție implicată într-un accident, în București. O femeie a fost rănită

O mașină de poliție a fost implicată în accident. Evenimentul rutier a avut loc în Piața Victoriei, din București. Mașina de poliție de afla în misiune. În interior se aflau doi agenți și o femeie.

Mașina de poliție de la Poliția Chiajna se îndrepta spre Institutul Național de Medicină Legală. Cei doi agenți o conduceau pe femeie pentru a recoltarea probelor de sânge. Aceasta fusese implicată într-un alt accident în Chiajna.

Mașina de poliție, care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a fost lovită de un alt autoturism. În urma impactului, femeia a fost rănită. Ea a fost dusă de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

În acest caz a fost deschis dosar de cercetare penală. Din primele date s-a constatat că este vorba despre o neacordare de prioritate.

Citește și: Accidente pe A2. Peste 20 de persoane rănite. Un rănit, adus cu elicopterul la București

Nu este singurul accident semnalat astăzi. Pe Autostrada Soarelui au avut loc mai multe evenimente rutiere. Cel puțin 22 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Însă, o femeie a fost rănită extrem de grav și a fost dusă cu elicopterul la un spital din București.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top