Connect with us
Medicul ortoped Mihai Horia Nicolae a murit

Știri

Medicul ortoped Mihai Horia Nicolae a murit

Medicul Mihai Horia Nicolae era un reputat ortoped din România. Specialistul, în vârstă de 68 de ani, a murit pe 6 ianuarie 2020. Mihai Horia Nicolae şeful Secţiei de Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Mangalia. Medicu la fost infectat cu noul coronavirus.

În decursul carierei profesionale a efectuat peste 10.000 de operaţii, dar cel mai mult se mândrea că a realizat prima endoproteză de şold în judeţul Constanţa, în 1987, intervenţie pe care o realiza foarte des la unitatea medicală din Eforie Sud.

Vestea morții a fost dată de reprezeintanții spitalului în care medicul activa.

„Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunţă cu adânca tristeţe trecerea în nefiinţă a cunoscutului medic ortoped, Horia Mihai Nicolae. Dispariţia prematură a colegului nostru este un adevărat şoc pentru lumea medicală din judeţul Constanta şi mai ales pentru Ortopedia dobrogeana.

La spitalul municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai mulţi ani, timp in care a făcut efectiv minuni pentru pacienţii săi. În calitate de şef al Secţiei Ortopedie-Traumatologie, era mereu la datorie, îşi trata colegii şi pacienţii, deopotrivă, cu respect şi altruism. Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanţe şi regrete eterne familiei îndurerate! Odihnă veşnică în lumea celor drepţi, dragul nostru coleg!”

Medicul ortoped Mihai Horia Nicolae a murit

Cu o carieră profesională de peste 40 de ani, binecunoscutul medic specialist a pierdut lupta cu noul coronavirus. Unitatea medicală în care acesta lucra, fiind șeful Secției de Ortopedie și Traumatologie, a postat un mesaj de condoleanțe pentru medicul care „a făcut efectiv minuni pentru pacienţii săi”.

Dr. Nicolae era medic specialist ortopedie-traumatologie din anul 1985, la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală de la Eforie Sud, conform informațiilor Adevărul.

Şi Spitalul Municipal Mangalia a postat un mesaj de condoleanţe: „Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunţă cu adânca tristeţe trecerea în nefiinţă a cunoscutului medic ortoped, Horia Mihai Nicolae.

Medicul constănţean Mihai Horia Nicolae (68 de ani) a absolvit al Facultăţii de Medicină din Bucureşti, promoţia 1978. Dr. Nicolae era medic specialist ortopedie-traumatologie din anul 1985, la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală de la Eforie Sud.

Medicul ortoped Mihai Horia Nicolae a realizat și prima endoproteză de şold în judeţul Constanţa, în 1987, intervenţie pe care o făcea foarte des la unitatea medicală din Eforie Sud.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top