Connect with us
Mersul trenurilor 10 ianuarie. Zeci de trenuri au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Care este situația trenurilor.

Știri

Mersul trenurilor 10 ianuarie. Zeci de trenuri ANULATE din cauza vremii

Mersul trenurilor 10 ianuarie este adaptat condițiilor meteo nefavorabile. Din cauza gerului năpraznic, mai multe trenuri sunt anulate și în ziua de marți. CFR Călători a emis un comunicat și a publicat lista trenurilor anulate.

„În condițiile în care valorile termice se vor situa frecvent sub -15 grade, circulaţia trenurilor va fi adaptată și pe parcursul zilei de marți condiţiilor meteo nefavorabile. În funcţie de evoluţia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar sa fie asigurat pe toate magistralele feroviare.

Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 40 de trenuri (ora 7 dimineața) pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.”, anunță CFR.

Lista trenurilor ANULATE pe 10 ianuarie

Lista actualizată a trenurilor anulate poate fi consultată AICI.

De asemenea, CFR anunță că mai multe trenuri pot avea întârzieri din cauza vremii.

Citește și: Cea mai geroasă noapte din această iarnă, înregistrată pe 9 spre 10 ianuarie 2017

„Circulația este adaptată conditiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scăzute pe raza a 4 regionale: București, Craiova, Galați, Constanța. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare.”, anunță CFR.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top