Connect with us
Luni spre marți a fost cea mai geroasă noapte din această iarnă. Au fost înregistrate temperaturi extrem de scăzute.

Vremea

Cea mai geroasă noapte din această iarnă, înregistrată pe 9 spre 10 ianuarie 2017

Cea mai geroasă noapte din această iarnă a fost înregistrată luni spre marți. Temperaturile au atins chiar și minus 30 de grade.

La ora 00:00, în Brașov au fost înregistrate minus 22 de grade. Însă, cel mai frig a fost în județul Făgăraș, unde s-a înregistrat o temperatură de minus 27 de grade. Din acest motiv, autoritățile au hotărât ca școlile să rămână închise și astăzi.

Meteorologi: Noaptea de luni spre marți, cea mai geroasă

Temperaturi extrem de scăzute au fost și la Bistrița. La miezul nopții au fost înregistrate minus 20 de grade. Autoritățile au luat oamenii străzii și i-au dus în adăposturi.

Și în București a fost ger. La ora 3:00 dimineața au fost înregistrate minus 18 grade. Iar la Buzău, temeraturile înregistrate au fost de minus 17 grade.

Meteorologii nu au vești prea bune nici pentru zilele următoare. Azi, 10 ianuarie, sunt în vigoare două coduri: unul galben și unul portocaliu.

Codul portocaliu de ger este valabil în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania şi în Maramureş. Gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade.

Citește și: Gabriela Firea: Școlile rămân închise până luni, 16 ianuarie 2017

Codul galben este valabil în Crişana şi în Banat vremea va fi geroasă îndeosebi în cursul nopţilor şi al dimineţilor, când valorile termice se vor situa frecvent sub -15 grade, anunță ANM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top