Connect with us
Mesaj tulburător al tânărului care și-a dat foc într-o benzinărie din Cluj

Știri

Mesaj tulburător al tânărului care și-a dat foc într-o benzinărie din Cluj

Un incendiu a izbucnit într-o benzinărie din Cluj după ce un tânăr și-a dat foc chiar în incinta acesteia. Cauza probabilă, spun pompierii, ar fi autoincendierea. La faţa locului s-a descoperit cadavrul unui tânăr pe bancheta unei maşini. Poliţiştii iau în calcul varianta sinuciderii.

Asta cu atât mai mult cu cât tânărul a lăsat și un mesaj, descoperit ulterior de anchetatori.

Tânărul de 23 de ani care și-a pus capăt zilelor, incendiind mașina în care se afla, era din București și, spun anchetatorii, ar fi suferit o decepție în dragoste. Drama prin care trecea l-ar fi împins spre gestul necugetat.

Tânărul s-a dus în jurul orei 15.00 la benzinăria de pe Calea Turzii pentru a alimenta. Apoi, spun angajații benzinăriei, a devenit neliniștit. Acesta s-a plimbat pe lângă mașină, până când a intrat în automobil. Apoi a izbucnit incendiul.

Aproximativ 15 oameni se aflau în benzinărie în momentul incendiului

„Au fost foarte săritori cei din jur, care au intervenit și au stins focul. În benzinărie și în jur erau circa 10 – 15 oameni, care puteau să moară, dacă focul ajungea la rezervor. Cred că explozia ar fi distrus totul în zonă pe circa 100 de metri”, spune un martor care a luat parte la întreaga scenă.

Angajat al benzinăriei: „Tot ieşea din maşină, intra”. După ce s-a frământat o vreme, tânărul a făcut gestul nechibzuit. Maşina lui s-a aprins.

Singurul lucru care a împiedicat o tragedie și mai mare a fost prezența de spirit al angajaților din benzinărie. Aceștia au sărit să stingă flăcările cu ajutorul extinctoarelor.

„Ne-am dus toţi. Am încercat să ne mobilizăm, să luăm stingătoarele. Eram vreo 20 de oameni aici şi apoi cam în vreo cinci minute cred că am reuşit să stingem focul”, a declarat unul dintre angajați, potrivit DIGI24.RO.

Anchetatorii l-au identificat pe tânăr. Acesta avea 23 de ani, era din Capitală și, înainte de a comite gestul extrem ar fi publicat pe o rețea de socializare un mesaj trist, în limba engleză. Mesajul postat de tânăr pare să le confirme autorităților ipoteza unei dezamăgiri în dragoste.

„I want my pain to be inflicted on others” („Vreau ca durerea mea să fie provocată și altora”) – ar fi scris tânărul pe Facebook.

Citește și Crimă oribilă în Capitală. Un băiat de 9 ani și-a înjunghiat bunica

Citește și Crimă în Sibiu. Un tânăr, omorât în bătaie în apropiere de o biserică. Cine este victima

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top