Connect with us

Știri

Mesaje de Buna Vestire 2023: Urări și imagini cu text pentru această zi de mare sărbătoare

Mesaje de Buna Vestire 2023: Urări și imagini cu text pentru această zi de mare sărbătoare

Mesaje de Buna Vestire 2023. La data de 25 martie românii sărbătoresc Buna Vestire, ziua în care Fecioara Maria a aflat că îi va purta copilul Domnului în pântec.

Mesaje de Buna Vestire 2023. Buna Vestire este sărbătorită în fiecare an în timpul Postul Mare, zi în care credincioșii au parte de o dezlegare la pește, iar aceste sunt câteva mesaje pe care i le puteți trimite persoanelor dragi.
Sfânta zi a Bunei Vestiri să vă aducă multă iubire în inimi, binecuvântări divine, realizări și multă fericire!

Sfânta zi a Bunei Vestiri să vă aducă în viață, pace și liniște, iubire și sănătate, lumină și bucurii, credință și speranță, înțelegere și armonie, iar Maica Domnului să vă apere de toate relele știute și neștiute.

Să primim Vestea cea Bună în inimile noastre, să acceptăm şi noi ca Hristos să se zămislească şi în sufletele noastre, să acceptăm iubirea Celui care S-a răstignit şi a murit pentru ca noi să ieşim din robia păcatului şi să începem urcuşul spre mântuire, spre Înviere.

Sărbătoare a primăverii, a bucuriei, Buna-Vestire ne aduce vestea cea bună: că Dumnezeu S-a milostivit de om şi L-a trimis pe Însuşi Fiul Său să Se întrupeze dintr-o Fecioară, pentru a scoate omenirea din robia păcatului.

Bucură-te Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată eşti tu între femei, şi binecuvântat este rodul trupului tău Isus. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre.

Buna Vestire să vă aducă iubire în inimă, realizări şi multă fericire!

Sfânta zi a Bunei Vestiri să vă aducă în viață pace și liniște, iubire și sănătate, credință și speranță, înțelegere și armonie, iar Maica Domnului să vă apere de toate relele știute și neștiute!

Buna Vestire să vă aducă linişte în suflet, pace şi speranţă!

În ziua sfântă de Buna Vestire să aveți parte doar de bine! Din cer!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Buna Vestire să vă aducă tot ce vă doriţi!

De Buna Vestire redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

Maica Domnului să vă apere de toate relele știute și neștiute.

O zi de Buna Vestire binecuvântată, sub ocrotirea Maicii Domnului!

Sărbătoarea de astăzi să-ți indice drumul acolo unde nu există niciun cuvânt „tristețe” și unde domină dragostea!

Sfânta zi a Bunei vestiri să va aducă iubire şi sănătate, credinţă şi speranţă, înţelegere şi armonie.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top