Connect with us
Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena, colegi, mama, bunici, tata, frati, prieteni

Știri

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena, colegi, mama, bunici, tata, frati, prieteni

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena Un zambet are puterea de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!
Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca! La multi ani de ziua onomastica!

Citește și: Sfinții Constantin și Elena. Ce trebuie să facă femeile astăzi

Felicirari, SMS-uri, mesaje si urari de Ziua numelui – Constantin si Elena

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu.

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Cu ocazia Sf. Constantin si Elena iti dorim sanatate si numai bucurii.

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena La Multi Ani! Fie ca Sfantul Constantin al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani Constantin/Elena!

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena Fie ca adierea vintului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mingie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite. La multi ani de ziua numelui!

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, iubire, fericire, sanatate.

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Costica!

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena Fie ca sfintii Constantin si Elena care te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Mesaje si urari de Sfintii Constantin si Elena Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top