Connect with us
Mesajul Părintelui Calistrat Chifan, de pe patul de spital! Enoriașii îl așteaptă la biserică

Știri

Mesajul Părintelui Calistrat Chifan, de pe patul de spital! Enoriașii îl așteaptă la biserică

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni se află internat în spital, de unde a transmis un mesajul tuturor enoriașilor care îl cunosc sau îi urmăresc activitatea. Omul bisericii spune că se simte mai bine și că are speranță că se va întoarce cu bine printre credincioși. Părintele Calistrat este internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Mesajul Părintelui Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni, de pe patul de spital! Enoriașii îl așteaptă la biserică

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni este internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Se simțea rău, tușea des și necontrolat, motiv pentru care s-a prezentat la spital. După câteva investigații și analize de sânge, a reieșit că preotul este infectat cu noul virus. În stilul caracteristic, plin de optimism, părintele a ținut să-și anunțe enoriașii cu privire la situația în care este. El spune că în câteva zile se va întoarce în chilie, dar va mai sta departe de enoriași 12 zile, după care va reveni printre ei.

Părintele Calistrat Chifan așteaptă cu nerăbdare următorul test, și este sigur că acesta va fi negativ. Momentan se află singur într-o rezervă, sub tratament cu antibiotice, este monitorizat și face repaus de la orice activitate.

„După efectuarea următorului test, care va fi probabil negativ în urma tratamentului administrat, va fi o perioadă de câteva zile neutre și ne vedem cu pace și liniște la mănăstirea Vlădiceni, locul nostru de bucurie duhovnicească și de slujbe pentru bunii noștri credincioși. Nu vă mai faceți nici un fel de grijă, sunt bine, sunt sub tratament, nu am complicații, nu am probleme grave de sănatate”, a transmis părintele.

Preotul îndrăgit de credincioși din toată țara îi roagă pe aceștia să nu își facă griji cu privire la starea lui de sănătate. El le-a transmis să nu exagereze și să nu creeze confuzii inutile în ceea ce privește situația în care se află acum.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top