Connect with us
Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Ziua Națională a României!

Știri

Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Ziua Națională a României!

Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Ziua Națională a României. Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj video de Ziua Națională a României, transmițând că, în prag de Centenar, este un bun prilej ca românii să reflecte la cum vor să arate țara lor.

Călin Poescu Tăriceanu, mesaj de 1 decembrie: „Trăim într-o perioadă în care se pare că românii nu își pot singuri decide viitorul”

„Dragi români, astăzi este ziua noastră națională, zi în care cu toții, oriunde ne-am afla, ne sărbătorim patria. În 1918, românii au trăit emoția reîntregirii. De atunci, 1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca națiune de a fi liberi și uniți într-o Românie prosperă, condusă de politicieni responsabili și integri. Acum în prag de Centenar este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate țara noastră. Numai împreună, implicați și determinați vom reuși să construim o Românie puternică și respectată în Europa și în lume”, a transmis Klaus Iohannis, într-o înregistrare postată pe pagina sa de Facebook.

Mesajul premierului Mihai Tudose de Ziua Națională a României

Președintele își încheie mesajul cu tradiționala urare „La mulți ani, români! La mulți ani, România!”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top