Connect with us

Știri

Microsoft ne arata DEGETUL MIJLOCIU

Colosul din industria IT a decis sa intoduca un emoticon controversat ce infatiseaza degetul mijlociu, ce va fi disponibil in cadrul sistemului de operare Windows 10.

Microsoft a decis sa o ia inaintea celor de la Apple sau Google, care pana acum s-au ferit de degetul mijlociu si a decis ca noile sisteme de operare sa includa si emoticonul considerat pana acum jignitor, informeaza CNBC.com.

Mai mult decat atat, gigantul a luat decizia de a oferi utilizatorilor sai posibilitatea de a utiliza semnul in cauza in mai multe culori.

CITESTE SI: Apelurile video in Facebook Messenger vor fi extinse

Primul operator care a introdus degetul mijlociu in aplicatiile sale a fost cel updatat al Unicode, in timp ce companii precum Apple sau Google au luat decizia de a nu afisa simbolul respectiv, atfel ca utilizatorii de Android sau iOS nu vor avea acces la el.

sursa foto www.technewstoday.com

sursa foto www.technewstoday.com

„Prin urmare, utilizatorii Windows vor putea în curând să se insulte reciproc fără să mai folosescă emoticoane cu smile-uri dubioase”, relateaza CNBC.

Initiativa celor de la Microsoft vine sa sparga astfel bariera controverselor online, astfel ca reprezentantii companiei au declarat ca de acum incolo nu va mai fi nevoie de emoticoane dubioase pentru a-ti arata sentimentele fata de cineva, ci poti pur si simplu sa-i arati… degetul mijlociu.

sursa foto principala gadgeturf.com

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top