Connect with us
„Micul Hercule”, de nerecunoscut! Ce se întâmplă acum cu mușchii lui

Știri

„Micul Hercule” a devenit de nerecunoscut! Ce se întâmplă acum cu mușchii lui

Micul Hercule a devenit cunoscut în anul 2011, atunci când a apărut în cadrul unei emisiuni TV și a uimit pe toată lumea cu ablitățile sale sportive.

Antrenat de tatăl său încă de la vârsta de 3 ani, Giuliano Stroe a fost desemnat „cel mai puternic băiețel din lume” și a primit apoi numele „Micul Hercule”.

Puștiul a început să fie solicitat din ce în ce mai des să apară în emisiuni TV în străinătate.

Deși face parte dintr-o familie modestă și mai are un frate și două surori, Giuliano își continuă zilnic antrenamentele alături de aceștia, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Tatăl lor se preocupă zi de zi să aibă parte de cele mai bune condiții pentru antrenamente și speră ca pe viitor Giuliano și frații săi să devină sportivi de performanță.

Anii au trecut, iar Giuliano este acum un adolescent. Puștiul va împlini pe 18 iunie 14 ani și s-a transformat radical. Giuliano continuă antrenamentele și face parte dintr-un club de box, iar mușchii lui sunt la fel de bine definiți.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Simona Gherghe a fost operată. Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta

În acest weekend, Simona Gherghe a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Operația a avut loc într-un spital din București. Vedeta a mers la medic pentru a înlătura un papilom. În timpul sarcinii, din cauza imunității scăzute, a apărut acel papilom pe care își dorea să îl înlăture.

Simona Gherghe a fost operată. Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta

Intervenția a decurs bine, fără probleme. Nu a fost o intervenție chirurgicală majoră, motiv pentru care vedeta nu își va lua liber de la serviciu.

“Tocmai mi-am făcut această intervenție… aveam foarte multe papiloame, apărute în sarcină, din pricina imunității scăzute. Așa că, o perioadă, până se vindecă pielea după intervenție, o să mă vedeți cu eșarfe la gât”, a spus Simona Gherghe.

De asemenea, vedeta a mărturisit și că suferă de anemie.

Sursă foto: a1.ro

CITEȘTE ȘI: Mihaela Tatu, transformare uimitoare! Vedeta a învins lupta cu kilogramele în plus

Roxana Ciuhulescu, probleme cu sarcina. Momente grele pentru vedetă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top