Connect with us
Mihaela Buzărnescu și Heather Watson s-au calificat în finala turneului de Nottingham

Știri

Mihaela Buzărnescu și Heather Watson s-au calificat în finala turneului de Nottingham

Perechea româno-britanică Mihaela Buzărnescu/Heather Watson s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de tenis pe iarbă de la Nottingham (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 226.750 dolari. Cele două le-au învins cu  7-5, 6-1 pe Lizette Cabrera (Australia)/Irina Falconi (SUA).

Buzărnescu şi Watson s-au impus în doar 64 de minute de joc.

Cabrera şi Falconi au condus cu 5-4 şi au servit pentru set, dar cuplul româno-britanic a reuşit să întoarcă scorul şi să câştige primul act cu 7-5. Setul secund a fost dominat de Mihaela Buzărnescu şi partenera sa, care s-au impus cu 6-1.

Buzărnescu şi Watson şi-au asigurat un cec de 6.400 dolari şi 180 de puncte WTA la dublu, iar în ultimul act vor înfrunta cuplul Alicja Rosolska (Polonia)/Abigail Spears (SUA).

Citește și: Mihaela Buzărnescu și Heather Watson s-au calificat semifinale la Turneul de la Nottingham

Aceasta este a treia finală WTA de dublu din carieră pentru Buzărnescu, toate anul acesta, după ce a pierdut la Praga alături de belarusa Lidia Morozova şi a cucerit titlul la Strasbourg, alături de Raluca Olaru.

La simplu, Buzărnescu s-a oprit în sferturile de finală la Nottingham.

Te-ar putea interesa și: Simona Halep, prima reacție după incidentul de la Arena Națională

Simona Halep a avut o primă reacție în ceea ce privește incidentul de la Arena Națională. Prezentă la „Halep challenge”, o competiţie de hochei care se dispută la patinoarul din Otopeni, sportiva a comentat și caricatura revistei Charlie Hebdo.

Citește și: Anca Lungu, mai nou sabilită în Franța, a cerut părerea francezilor legată de caricatura cu Simona Halep. ”Critică în special…”

Campioana de la Roland Garros a fost întrebată despre evenimentele din ultimele zile. Simona Halep a punctat faptul că ea nu se ocupă cu politica.

”Eu nu fac politică. Nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur şi simplu ca să împărtăşesc această bucurie, de a arăta trofeul oamenilor care au venit şi pentru ei am răspuns pozitiv invitaţiei. Strict pentru ei. Atât”, a spus Halep.

În ceea ce privește caricatura făcută publică de revista Charlie Hebdo, sportiva noastra a declarat că:

Simona Halep rupe tăcerea și vorbește despre incidentul de la Arena Națională

”Nu vreau să comentez acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre asta”, a spus Halep, referitor la caricatura din Charlie Hebdo.

Francezii au publicat într-o ediţie recentă o caricatură a campionei românce, care ridică trofeul Roland- Garros, având descrierea: „Fier vechi, fier vechi“. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top