Connect with us
Mihaela Grindeanu, soția premierului Sorin Grindeanu, a postat un mesaj de susținere pentru șeful Executivului.

Știri

Mihaela Grindeanu: Soțul meu e un om responsabil

Mihaela Grindeanu, soția premierului Sorin Grindeanu, a postat un mesaj pe contul de socializare al unei rude în care îl laudă pe soțul său.

Ea spune că premierul este un „om responsabil” care a ajuns să fie prim-ministru  „pentru că i-au cerut colegii de partid, şi nu pentru că a avut intenţii sau ambiţii ascunse.”

„Bună seara! Deoarece am luat decizia, pentru binele familiei mele, de a-mi bloca contul de Facebook, voi folosi această metodă pentru a vă transmite un mesaj personal! (…) „Nu mai pot să tac! Nu vreau să mai tac!”, îşi începe Mihaela Grindeanu mesajul pe contul de Facebook al unei rude a soţului său.

Citește și: Mihaela Grindeanu – soția lui Sorin Grindeanu FOTOGRAFII rare din familia lor

„Poate greşesc făcând publice aceste rânduri, poate voi fi condamnată şi blamată de mulţi care le vor citi! Dar nu mai pot să tac! Nu vreau să mai tac! Soţul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat şi susţinut de mulţi oameni! A ajuns sa fie acuzat de susţinere a corupţiei, să fie acuzat de minciună şi de intenţii ascunse! A ajuns prim-ministru al României pentru că i-au cerut colegii de partid, şi nu pentru că a avut el intenţii sau ambiţii ascunse!

A primit această funcţie cu dorinţa clară de a face bine! A plecat de lângă familie, de lângă prieteni, de lângă oamenii care îl susţineau, convins că poate ajuta România! Are doi copii mici, are o familie respectată, are un trecut politic curat! Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun că el vrea să îl distrugă! Ce om responsabil, ce tată şi-ar dori să îţi stigmatizeze propriii copii, să atragă asupra familiei sale ameninţări şi blesteme, să le distrugă viitorul? Nu are logică!!

Va veni o vreme când nu va mai fi lângă copiii lui, când nu va putea să îi mai protejeze şi nimeni nu poate să creadă, nici măcar pentru o clipă, că nu își doreşte o ţară prosperă şi necoruptă pentru viitorul copiilor lui! Nu ştiu cine are de câştigat după toate aceste proteste, nu ştiu cine are de câştigat din distrugerea imaginii lui, a carierei lui, dar el sigur, nu are de câştigat!”, scrie soţia premierului pe reţeaua de socializare.

Mihaela Grindeanu spune că nu i-a cerut soțului său să revină lângă familie

Ea mai spune că nu i-a cerut soţului său să se întoarcă lângă familie, deşi adaugă că şi-ar dori din suflet ca aceasta să-şi recupereze liniştea.

„Nu i-am cerut să se întoarcă lângă familie, deşi imi doresc din suflet să ne recuperăm liniştea. Dar, în acelaşi timp, îmi doresc să fie lăsat să demonstreze tuturor celor care nu cred în el, că e un om capabil, că are intenţii bune şi că poate duce la bun sfârşit un program din care românii au numai de câştigat!”, precizează Mihaela Grindeanu în mesajul citat.

Citește și: Legătura neștiută dintre Sorin Grindeanu și Victor Ponta. Mama premierului și mama Dacianei Sârbu sunt surori

Ea îşi încheie mesajul cu: „Să îl ajute Dumnezeu!!, după care face precizează că a fost scris de ea, că nu a fost manipulată, că nu are intenţii ascunse şi că nu vrea să citească nimeni „printre rânduri”!

„Sunt gândurile, grijile şi convingerile mele şi am simţit nevoia să le transmit în speranţa că unii vor încerca măcar să îl reanalizeze pe omul Sorin Grindeanu şi faptele lui! Mulţumesc anticipat tuturor care, deşi nu pot să fie de acord cu mine, nu vor considera necesar să înjure sau să blesteme vreun membru al familiei mele! Multumesc!”, îşi încheie mesajul Mihaela Grindeanu, conform news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top