Connect with us
Victor Ponta este secretar general al Guvernului

Politic

Legătura neștiută dintre Sorin Grindeanu și Victor Ponta. Mama premierului și mama Dacianei Sârbu sunt surori

A ieșit la iveală un detaliu neștiut despre Sorin Grindeanu. Mama premierului României și soția lui Ilie Sârbu sunt surori. Astfel, liderul de la Palatul Victorie este văr primar cu Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta.

Victor Ponta a avut un rol decisiv în cariera lui Sorin Grindeanu. El l-a ajutat pe acesta să devină deputat și l-a desemnat ministru al Comunicațiilor și societății informatice, în guvernul pe care l-a condus. Apropierea față de Liviu Dragnea, poate fi considerată chiar o trădare a familiei Sârbu-Ponta.

Sorin Grindeanu are origini în Gorj, acolo unde este deputat și fostul prim-ministru Ponta. Nicoale Grindeanu, tatăl premierului, s-a născut în satul Pocruia, din localitatea Tismana. Acolo trăiesc rudele actualului prim-ministru: unchi, mătuşi, verişori şi nepoţi.

Citește și: Mihaela Grindeanu soția lui Sorin Grindeanu FOTOGRAFII rare din familia lor

Grindeanu are un băieţel, Mihai, iar în septembrie 2014, soția Mihaela a adus pe lume al doilea copil al familiei, o fetiţă botezată Sofia.

Mihaela Grindeanu (41 de ani) este de profesie farmacist şi deţine o societate comercială care se ocupă cu comerțul produselor farmaceutice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top