Connect with us

Știri

Mihaela Radulescu a aflat de pe Internet ca a fost DATA AFARA de la ROMANII AU TALENT! Cine va fi in locul ei in juriu

Dupa declaratiile homofobe date de Mihaela Radulescu si felul in care se poarta in juriul de la ROMANII AU TALENT, mai toata lumea se gandeste sa o dea afara de la PRO TV. Site-ul Wikipedia a facut-o deja, scriind ca Mihaela Radulescu nu mai face parte din juriul emisiunii de talente.

„Mihaela Radulescu a fost membru al juriului in sezonul 8 insa a fost concediata din cauza remarcilor homofobe in legatura cu gay-ii dar si alte comentarii nepoliticoase fata de concurenti sau alti membrii ai juriului”, a aparut ieri pe pagina de Wikipedia a concursului, semn ca biblioteca interactiva stie mai multe decat sursele oficiale.

CITESTE SI: FAMILIA ZAVORANU, BLESTEMATA DE FARMECE

Continuarea este insa una cu totul amuzanta: „Mihaela Radulescu a fost înlocuită după câteva comentarii homofobe cu cunoscutul Gigi de la Scularie”.
mihaela radulescu 01
Strainii care au vrut sa citeasca despre concursul ROMANII AU TALENT si cautau informatii pe Wikipedia au putut afla aceste neadevaruri foarte amuzante pentru haterii divei de la PRO TV. In acest moment, se pune in discutie credibilitatea enciclopediei, dat fiind faptul ca sunt permise orice tipuri de actualizari, chiar si unele atat de fantasmagorice.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top