Connect with us
Mihaela Radulescu si iubitul ei sunt alaturi de victimele dezastrului din Italia

Știri

Mihaela Radulescu, ajutor pentru victimele cutremurului din Italia

Mihaela Radulescu vrea sa ajute victimele cutremurului din Italia. Vedeta s-a mutat in casa noua alaturi de iubitul ei si de fiul Ayan, iar cutremurul din Italia a speriat-o si vrea sa ia masuri. Mihaela Radulescu a fost foarte aproape de cutremurul din Italia, iar dezastrul de acolo a impresionat-o, asa ca a hotarat cu iubitul ei sa le dea o mana de ajutor celor care au nevoie.

Citeste si: Update: Cutremur in Italia- 6 romani au murit si 17 sunt disparuti. Bilant nou: peste 250 de morti

Citeste si: Imaginile dezastrului. Cum arata orasul din Italia dupa cutremur

Mihaela a scris pe pagina sa de socializare un mesaj in care ii indeamna pe prietenii sai sa ajute, aaa cum vor face si ea si Felix.

”M-a impresionat, ca si pe multi dintre voi, tragedia din Italia. Mai ales ca eram la 2 pasi in ziua aceea, cu copil cu tot. Si am decis sa ajut cumva, cum fac de-o viata. Felix e si el in standby, caci se oferă voluntar, ca pilot de elicopter, oriunde e nevoie. Daca va atrage ideea, intrati pe site-ul Croce Rossa Italiana (Italian Red Cross) (Www.cri.it) si gasiti diverse modalitati de a ajuta”, a scris Mihaela pe pagina sa de socializare.

Un oras din Italia a devenit ruina in urma cutremurului

In noaptea de marti spre miercuri, Italia a fost zguduita de un cutremur cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter. In urma seismului peste 250 de oameni au murit, printre care se numara si 6 romani, dupa cum a confirmat Ministerul Afacerilor Externe. De asemenea 5 romani au fost raniti si se afla internati in spital, iar alti 17 sunt dati disparuti. Mii de oameni au ramas fara locuinte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top