Mihaela Radulescu, ajutor pentru victimele cutremurului din Italia

26.08.2016
Mihaela Radulescu, ajutor pentru victimele cutremurului din Italia

Mihaela Radulescu vrea sa ajute victimele cutremurului din Italia. Vedeta s-a mutat in casa noua alaturi de iubitul ei si de fiul Ayan, iar cutremurul din Italia a speriat-o si vrea sa ia masuri. Mihaela Radulescu a fost foarte aproape de cutremurul din Italia, iar dezastrul de acolo a impresionat-o, asa ca a hotarat cu iubitul ei sa le dea o mana de ajutor celor care au nevoie.

Citeste si: Update: Cutremur in Italia- 6 romani au murit si 17 sunt disparuti. Bilant nou: peste 250 de morti

Citeste si: Imaginile dezastrului. Cum arata orasul din Italia dupa cutremur

Mihaela a scris pe pagina sa de socializare un mesaj in care ii indeamna pe prietenii sai sa ajute, aaa cum vor face si ea si Felix.

”M-a impresionat, ca si pe multi dintre voi, tragedia din Italia. Mai ales ca eram la 2 pasi in ziua aceea, cu copil cu tot. Si am decis sa ajut cumva, cum fac de-o viata. Felix e si el in standby, caci se oferă voluntar, ca pilot de elicopter, oriunde e nevoie. Daca va atrage ideea, intrati pe site-ul Croce Rossa Italiana (Italian Red Cross) (Www.cri.it) si gasiti diverse modalitati de a ajuta”, a scris Mihaela pe pagina sa de socializare.

Un oras din Italia a devenit ruina in urma cutremurului

In noaptea de marti spre miercuri, Italia a fost zguduita de un cutremur cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter. In urma seismului peste 250 de oameni au murit, printre care se numara si 6 romani, dupa cum a confirmat Ministerul Afacerilor Externe. De asemenea 5 romani au fost raniti si se afla internati in spital, iar alti 17 sunt dati disparuti. Mii de oameni au ramas fara locuinte.