Connect with us

Știri

Mihaela Radulescu, DATA AFARA de la revista ELLE. CITESTE COMUNICATUL DE PRESA

Compania Ringier renunta la colaborarea cu Mihaela Radulescu, scrie ziarul Adevarul. Mihaela Radulescu scria pentru o rubrica in revista ELLE, insa atitudinea ei din ultima perioada au determinat jurnalistii de la Ringier sa intrerupa colaborarea cu jurata de la ROMANII AU TALENT.

„Vă anunţăm decizia de a înceta colaborarea cu Mihaela Rădulescu, care a semnat timp de mai bine de zece ani o rubrică permanentă în paginile noastre. Îi respectăm Mihaelei dreptul la opinie, dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras fără voia noastră numele revistei «ELLE» într-o controversă din care nu ne dorim să facem parte.

CITESTE SI> PROXENETI BOTOSANENI DUPA GRATII. CE PEDEPSE AU LUAT

Regretăm că am fost nevoiţi să luăm această decizie şi îi mulţumim Mihaelei Rădulescu pentru anii pe care i-am parcurs alături şi pentru proiectele pe care le-am realizat împreună“, scrie in comunicatul scris de reprezentantii revistei ELLE Romania.

Ieri a aparut un zvon potrivit caruia Mihaela Radulescu ar fi fost data afara de la PRO TV in urma comentariilor homofobe de pe blogul personal. Informatia a fost infirmata la scurt timp de PRO TV.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top