Connect with us

Știri

Mihaela Radulescu participa la un MARATON MONDIAL. Cazul care a emotionat-o

Mihaela Radulescu participa la un maraton mondial alaturi de iubitul sau, Felix Baumgartner. Maratonul umanitar organizat de Spinal Cord Research Foundation va avea loc in 50 de orase din toata lumea, iar Mihaela Radulescu si Felix vor participa la cel din Bucuresti.

Maratonul va avea loc pe 3 mai si isi propune strangerea de fonduri pentru cei care sufera de leziuni ale coloanei vertebrale.

CITESTE SI: IMAGINI SOCANTE – PIATA DE CARNE DE PISICI IN VIETNAM

Jurata de la ROMANII AU TALENT a scris pe Facebook despre un caz care a impresionat-o, fapt pentru care se implica in aceasta activitate umanitara: cazul lui George Bafta.

„Strangeti pumnii, la ambele maini. Si acum tastati pe telefon, tableta, computer, ce aveti la indemana. Asa scrie George Balta, caci nu-si poate folosi varfurile degetelor. Si scrie ca ar trebui sa alergam pentru cei ca el, cu leziuni ale maduvei spinarii. NU stiu ce simtiti voi, dar eu m-as inscrie pe loc in echipa lui, care e deja pe locul 8 in lume ca numar de membri si, asa din mandrie nationala si chef de facut o treaba grozava impreuna, il putem aduce chiar mai sus in clasament.

Va puteti inscrie in 3 echipe, platind taxa o singura data. Cei mai multi dintre cei care participam pentru a doua oara la acest maraton mondial, nu suntem alergatori profesionisti, ci doar alergatori…sufletisti. Fiecare km pe care-l putem parcurge inseamna o sansa in plus pentru cei care nu pot sa mai faca nici macar un pas. …

Multumesc tuturor celor care s-au inscris deja in echipa mea si ii rog sa se inscrie si in echipa lui George”, a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

maraton

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top