Connect with us
Mihai Seplecan, fostul sef al CJ Cluj, a scris pe contul sau de Facebook ca tinerii de la Untold merita soarta celor din Colectiv.

Știri

Mihai Seplecan, fost sef al CJ Cluj: „Tinerii de la Untold merita soarta celor din Colectiv”

Mihai Seplecan, fost presedinte al CJ Cluj, a publicat o postare halucinanta pe contul personal de Facebook. Fostul sef de Consiliu Judetean ii numeste pe tinerii care au venit la festivalul Untold „sclavi” si „satanisti”, care sustin un „megaritual masonic” si care merita soarta celor din Colectiv.

Redam integral postarea revoltatoare a lui Mihai Seplecan:

„Tinerii frumosi si sclavi au uitat cand urlau dupa Colectiv ca vroiau spitale, acum sunt de acord ca megacorporatiile satanico-masonice sa cheltuiasca milioane de euro pe aducerea unor artisti membri illuminati, ei sustinand prin cumpararea biletelor acest megaritual MASONIC. Pai nu isi merita soarta atunci? La acest eveniment se vehiculeaza pe langa invocarea AntiHristului ( asta inseamna titlul UNTOLD- pentru cunoscatori) spalarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei si sume enorme de bani.

In momentul actual, omul nu este altceva decat un robot in carne si oase un suflet mort intr-un corp inca viu dar plin de boli si pacate. Toata constructia sociala actuala, bazata pe competitie si pe libertinajul asta defect, nu face decat sa ne indeparteze de ceva sacru, pur. Fuga si disperarea dupa bani, bani si iar bani. Sa se intample toate acestea, au trebuit sterse valorile sanatoase din mintea si inima unui om, ca apoi, sa se inlocuiasca cu chestii simple pe care le poate pricepe rapid orice individ dezumanizat.

Citeste si: Program UNTOLD 2016. Marii DJ-i ai lumii urca pe scena de la Cluj

Condusi de teama, rautate, invidie, disperare marea majoritate a oamenilor au ajuns niste numere sau roboti. Niste rotite, care sunt folosite pentru ca acest mecanism al raului in lume sa triumfe. E trist pana la tipat si lacrimi, dar triumfa. Pamantul este locul necuratului majoritatea oamenilor apartinandu-i si servindu-i direct sau indirect, stiind sau nestiind. Sunt oameni, care azi se vad treziti si maine , le observi somnul adanc.

Ii vezi, cum simpla lor existenta de zi cu zi nu este altceva decat o sustinere etapizata a raului. Apoi, fiecare se uita in stanga si-n dreapta cautand tapi ispasitori de parca si-au spart toate oglinzile din casa. Dementa in masa, livrata prin televizor, ziare, filme, muzica, internet, scoala, cluburi, etc. Apoi, aceste persoane cu sufletul vandut diavolului care iti explica , cum e perfect normal intr-o societate moderna sa intretii relatii sexuale intre persoane de acelasi sex, sa te droghezi, sa fumezi, sa bei peste masura, sa furi, sa minti, etc. In alte tari au legalizat sexul cu animalele, necrofilia si multe altele.

Si uite asa, ramanem fara barbati si apar tot felul de baietei caraghiosi, fitosi, figuranti. Asa a aparut femeia care este puternica doar cu cracii goi, deschisi si tate puse, botoxata, disperata dupa un batran si burtos potent financiar. Morti ce respira, cam la asta se reduce societatea romaneasca. Ce sa mai zice ce exista in alte tari. Destul de greu de readus la viata acesti roboti. Toate sunt lumesti, trecatoare si desertaciune.

Nu judec si nu condamn viata nimanui, pur si simplu cineva trebuie sa le spuna locul in care se afla si derapajul sufletesc ce creste in ei. De aici vine totul de la suflet. Nimeni nu mai este linistit, fericit, multumit, implinit. Oare de ce??? Nu vad un viitor stralucit, vor urma perioade grele cu razboaie, foamete, greutati, certuri, rautati, dezbinari si destrabalare totala. Dar bucurosi le ducem toate.

Vreau sa stiti ca cea mai buna zi in care trebuie sa incercati sa va schimbati viata este ziua de azi. Maine nu va apartine, doar Domnul e stapan peste ea. Si stati linistiti cei care imi scrieti, ma intreabati, ma judecati, ma huliti sau ma condamnati, nu dorm in biserica, dar m-am trezit cu rugaciuni si adorm cu ele😇. Pace voua si sufletelor voastre! Amin”, a scris Mihai Seplecan pe Facebook.

Mihai Seplecan a vrut sa candideze pentru functia de primar al municipiului Cluj Napoca, insa candidatura sa a fost respinsa de Biroul Electoral Municipal.

El a fost destituit din functia de presedinte al CJ Cluj, dupa ce a fost acuzat ca si-a falsificat diploma de licenta.

6 Comments

6 Comments

  1. Horatiu

    2016-12-20T20:24:28+02:00 at 20:24

    Vai pe asta nu l salveaza nimeni!Asa a fost dintotdeauna un Pupicurist,sofer care a ajuns la capatul liniei pana la urma!:)

  2. catalin morariu

    2016-12-19T18:33:12+02:00 at 18:33

    Lasa ca pentru ce afirmatii faci analfabetule,nu te bate Dumnezeu ,dar te duce DNA ul la Beciul Domnesc!

  3. PETRE SANDULESCU

    2016-12-19T18:31:49+02:00 at 18:31

    Potrivit documentului citat de Ziua de Cluj, „Diploma de licenţă Seria D, nr. 0115367, pe numele absolventului Szeplekan (fostul nume – n.red.) S. Mihai nu a fost eliberată de Universitatea Spiru Haret Bucureşti. Diploma este contrafăcută şi prezintă date neconforme realităţii.

  4. florin

    2016-12-19T18:29:59+02:00 at 18:29

    MIHAI SZEPLECAN
    -e ungur si acesta e numele lui adevarat dar sa “romanizat” de cand a intrat in politica-

  5. PION

    2016-08-07T20:59:50+03:00 at 20:59

    1 „marea majoritate” isi poate da seama de eveniment., faptul ca nu va place voua nu inseamna ca este un spectacol pentru care participantii ar trebui ucisi.
    2 doar fraierii inchid magazinele, inchid puburile cand un val de PARTICIPANTI DIN TOATE COLTURILE ROMANIEI SI DIN AFARA EI „inunda” Clujul oferind beneficii cetatenilor acestui oras.
    3 cum adica nu stii de ce are in mare masura dreptate??!!!!!! ori stii, ori nu stii. In concluzie si tu esti precum i.diotul vostru plin de …
    4 ce fel de rugaciuni faci TU, SI LA CINE TE ROGI ? ESTI PLIN DE VENIN SI MULTA RAUTATE.
    IAR IN SCRIPTE SCRIE SA-TI TRAIESTI ZIUA DE AZI, SI SA NU FII NAPADIT DE GRIJILE ZILEI CE VA VENI.
    5 Imi pare rau ca te deranjeaza acest spectacol, poate de aceea ai varsat atata venin in scris.
    Pacat ca se tine la Cluj . NU MERITATI ACEST SPECTACOL!
    6 in numele participantilor – VA CEREM SCUZE PENTRU CA AM VENIT LA CLUJ PENTRU SPECTACOL, si nu pentru pigmei de genul lui m.s.

  6. Hi, hi, hi

    2016-08-07T12:23:49+03:00 at 12:23

    Nu ştiu de ce, dar nefericitul cu şcoală puţină, promovat de marii „elevaţi” ai PNL (a se citi NICOARĂ, căruia SEPLECAN i-a fost şofer) are, în mare măsură, dreptate! Poate ar fi bine să treceţi prin Cluj să le auziţi, acestor manipulaţi, grohăielile drogate şi aburite de alcool, comportamentul bădăran şi needucat, chiar grobianic, de pe troleibuze şi de pe străzi, amenzile încasate pe mijloacele de transport pentru necompostarea biletelor, să le vedeţi „urmele” lăsate prin oraş, pe unde au bântuit ş.a. Nu mai vorbim de dreptul cetăţeanului obişnuit de a dormi în nopţile de orgie ale acestor genii ale inutilităţii! Acest drept este suspendat pe perioadă nedeterminată! Noapte bună România: vin vremuri diareice şi tulburi! Depozitele de hârtie igienică trebuie să fie consistente! Bietul SEPLECAN, face şi el ce mai poate ca să se răzbune, după ce a fost debarcat de la şefia Consiliului Judeţean, unde a deranjat mult sistemul: tăierea fondurilor alocate de-a lela spurcaţilor de popi, desfiinţarea unor regii devoratoare de bani, puţină ordine pe tarlaua stăpânită etc., atât cât poate un om paraşutat de la casa de copii direct să conducă destinele comunităţii. Să fi făcut el, oare, pe la Consiliu, ce nu ar fi vrut cei care l-au plasat acolo? Nu-i nimic; acum totul a revenit la normal şi clientelismul şi nepotismul înfloresc din nou!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top