Connect with us
Mihai Tudose a făcut infarct

Știri

Mihai Tudose a făcut infarct

Mihai Tudose ar fi suferit un infarct în urmă cu câteva momente, acesta a fost transportat de urgență la spitalul Fundeni. Conform Antena 3, medicii evaluează starea sa de sănătate și posibil să fie operat pentru a i se monta un stent.

Victor Ponta prima reacție

Mesajul premierului Mihai Tudose de Ziua Națională a României

Mihai Tudose a făcut infarct

Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine ( din fericire Nicu Banicioiu era cu noi) / multumim celor de la Ambulanta si de la SMURD pentru interventia profesionista / am incredere in medicii care il trateaza in acest moment!

Suntem alaturi de familia lui si cu siguranta va fi totul bine / Il asteptam toti pe Mihai sa revina cat mai repede alaturi de Echipa ProRomania care are mare incredere si mare nevoie de el!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top