Connect with us
Mihai Voropchievici despre puterea secretă a fiecărei zodii. Vei fi uimit!

Știri

Mihai Voropchievici despre puterea secretă a fiecărei zodii. Balanțele citesc minți!

Mihai Voropchievici consideră că orice om are puteri magice. Numerologul spune că fiecare zodie a fost înzestrată cu o trăsătură specifică, ce reprezintă forța ei. Îți vom prezenta în continuarea mesajul lui Voropchievici pentru toți nativii.

Fiecare zodie are propriile caracteristici care o fac să fie cu adevărat deosebită. Iar unele dintre ce aceste tresături devin aproape paranormale, oferind nativilor ocazia de a câștiga folosindu-le. Iată cum!

„De multe ori nu le folosim. Avem aceste puteri secrete, acele părți solariene, cele prin care strălucim, ieșim în evidență. Fiecare zodie e o forță prin acele caracteristici”, a spus Mihai Voropchievici.

BERBEC

Nativul născut sub acest semn zodiacal este omul potrivit, la locul potrivit. Are un noroc nativ, fiind prezent fix în situațiile de care are nevoie pentru a rezolva niște probleme.

TAUR

Taurul are un mare talent de a vedea dincolo de aparențe. Chiar dacă la prima vedere e indiferent și trece neobservat, de fapt el poate să vadă dincolo de toate barierele. Are un simț bun mai ales când vine vorba despre domeniul financiar.

GEMENI

Au mereu vorbele la ei. Cei născuți sub semnul Gemenilor știu mereu ceea ce să spună, în ce situație. Cuvinte îi ajută mereu să iasă chiar și din cele mai neplăcut. Gemenii sunt buni oratori.

RAC

Racii au un dar cu totul și cu totul special. Ei au capacitatea de a avea premoniției. Au o colaborare bună cu planul divin. Acest lucru se întâmplă în special în timpul somnului.

LEU

Leii știu când să tacă, dar și când să iasă în evidență.

FECIOARĂ

Nativii din Fecioră se întâmplă să aibă infornațiile înaintea celorlalți. Ei știu să se informeze și să analizeze. Știu foarte ușor cine le este prieten și cine nu.

BALANȚĂ

Balanțele au puteri aproape… de mentaliști. Este foarte ușor să cunoască oamenii ca și cum ar le-ar citi mințile. Asta îi face să fie sociabili dar să și manipuleze oamenii, la nevoie.

SCORPION

Scorpionul nu acceptă, sub nicio formă minciuna! De aceea, se folosește de o forță uriașă de a prelucra informațiile. Discern fantastic adevărul de minciună și știu clar pe cine se pot baza.

Peștii au un dar rar. Care sunt puterile speciale ale zodiilor

SĂGETĂTOR

Nativul acestei zodii este un optimist incurabil. Acesta își rezolvă problemele doar gândi pozitiv, și fără a apela la cei din jur.

CAPRICORN

Este, probabil, cea mai analitică minte din zodiac. Capricornul nu face nimic fără a gândi, analiza și programa orice gest.

VĂRSĂTOR

Nativul zodiei Vărsătorul este un mare vizionar. Anticipează foarte bine, sunt jucătorii de șah care anticipează trei mutări ale adversarului.

PEȘTI

Deși pare un visător, cel născut în zodia Pești are un mare dar: vede totul în ansamblu, știe tot ce mișcă în jurul, având o privire atotcuprinzătoare.

Acestea sunt puterile speciale ale zodiilor. Care e puterea ta?

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top