Connect with us
Ministrul Transporturilor a anunțat că are coronavirus

Știri

Ministrul Transporturilor a anunțat că are coronavirus

Ministrul Transporturilor s-a infectat cu noul virus. Anunțul a fost făcut chiar de către el, pe pagina sa de Facebook. Lucian Bode a anunțat că a fost detectat pozitiv cu noul virus, după ce la începutul săptămânii, Ministrul Economiei a făcut același anunț.

Ministrul Transporturilor are coronavirus

Ministrul Transporturilor este al doilea membru al Guvernului care a fost testat pozitiv cu noul virus. Lucian Bode a spus că din clipa în care a aflat rezultatul testului, s-a izolat la domiciliu și a urmat tot protocolul. El a ținut să precizeze că se simte bine, nu prezintă simptome și este încrezător că totul va fi bine.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, este mesajul postat de Lucian Bode pe Facebook.

La începutul acestei săptămâni și ministrul Economiei a anunțat că a fost testat pozitiv la noul virus. Virgil Popescu spunea că nu are simptome grave și că cei din familia sa sunt bine. El i-a îndemnat pe români să aibă grijă de ei și să poarte masca de protecție.

Ministrul Economiei a subliniat faptul că el a purtat masca de protecție și a respectat toate regulile, dar se pare că acest virus nu iartă pe nimeni.

În ceea ce privește evoluția cazurilor de coronavirus în țara noastră, ultima actualizare arată că pe teritoriul României, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În total, un număr de 186.260 de pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.651 cazuri noi de persoane infectate cu noul virus, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.916 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top