Connect with us
Mircea Ionescu Quintus, in fata sectiei de vot: "Se fura"

Știri

Mircea Ionescu Quintus, in fata sectiei de vot: „Se fura”

Seniorul PNL, Mircea Ionescu Quintus a votat si el astazi, intr-o zi importanta pentru romani. Liberalul a vorbit cateva minute cu jurnalistii la iesirea de la urne.

„De azi dimineata ma gandesc sa aiba poporul nostru atata intelepciune, dragoste pentru tara si pentru fiecare dintre noi ca, punand votul unde trebuie, sa alegem pe cei mai gospodari, pe cei mai priceputi si cei mai cinstiti pentru ca, daca o ducem asa cum o ducem deopotriva – nu avem un trai mult mai deosebit decat al dumneavoastra – asta e din cauza ca nu ne-am gospodarit bine si am furat fara niciun pic de jena. Se fura cum nu am crezut ca e posibil”, a declarat Quintus la iesirea de la sectia de votare.

LIVE TEXT ALEGERI LOCALE 2016. Prezenta la vot pana la ora 12. Bucurestiul, pe ultimul loc

ALEGERI LOCALE 2016 – Frauda intr-un oras popular. UN CANDIDAT NU APARE PE BULETINELE DE VOT

ALEGERI LOCALE 2016. Incidente electorale: Buletine de vot tiparite gresit in trei judete

„Poate ca ploile astea nefericite sa ne spele de pacatele astea, sa intram la urnele de vot cu cele mai folositoare ganduri pentru noi toti si sa lasam mai deoparte prieteniile, obligatiile, chiar partidele daca ele nu pun oamenii cei mai buni si sa ii alegem noi pe cei care ne vor conduce bine de aici inainte”, a mai spus liberalul.

Pana la ora 14:50, prezenta la vot a fost destul de mare. Peste 5 milioane de romani si-au exprimat deja pararea la urne in toata tara. Judetul fruntas ramane Teleorman, iar cel codas Harghita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top