Connect with us
Mireasa moartă care stă de peste 80 de ani în vitrina unui magazin. Localnicii spun că părinții ei au pus-o acolo!

Știri

Mireasa moartă care stă de peste 80 de ani în vitrina unui magazin. Localnicii spun că părinții ei au pus-o acolo!

Un magazin din Mexic ar ține de 85 de ani o mireasă moartă în propria vitrină. Pascualita este o tânără care ar fi murit în urmă cu peste 80 de ani, chiar în ziua nunții.

Localnicii spun că părinții ei erau proprietarii magazinului la acea vreme, iar ei nu au putut suporta gândul că fata lor va putrezi în mormânt, așa că au luat decizia de a o îmbălsăma și de a o expune în vitria magaziunului cu rochii de mireasă, pe care chiar ea le cosea.

Adevărul nu este cunoscut în această privință, dar acestă variantă a fost alimentată și de faptul că actualul proprietar al magazinului a refuzat autorităților să analizeze presupusa mireasă moartă.

Presupusul cadavru este perfect conservat şi ar fi fost expus pentru prima dată la 25 martie 1930, îmbrăcat în rochie de mireasă. Pascualita ar fi murit chiar în ziua în care trebuia să se căsătorească, după ce ar fi fost mușcată de un păianjen veninos din specia Văduva neagră.

Ziariştii care au investigat ani la rând cazul “miresei moarte” au aflat că în momentul în care a fost expus în vitrina magazinului, fascinaţi de privirea sticloasă şi pielea “umană” a manechinului, localnicii au concluzionat că acesta seamănă izbitor cu fiica proprietarilor, Pascuala Esparza, scrie odditycentral.com.

Deși proprietarii magazinului au dezmințit în repetate rânduri că ar fi vorba de un cadavru adevărat și că Pascualita nu ar fi murit în ziua nunții, localnicii din zonă sunt convinși că aceasta este o minciună.

Mai mult decât atât, mai mulți angajați ai magaziunului s-au plâns că simt o senzație ciudată atunci când se apropie de manechin.

Citește și: „Fetita fantoma” care apare in peste 20 de imagini. Misterul care o inconjoara

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top