Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5: Gest extrem facut de Adriana si Valentin!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Adriana si Valentin au recurs la un gest extrem, nemultumiti de deciziile staff-ului emisiuni.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. La finalul saptamanii trecute, concurentii au fost sanctionati drastic pentru incalcarea repetata a regulamentului. Obligata sa manance doar fasole si orez, Adriana s-a revoltat si a decis sa intre in greva foamei. Acelasi lucru l-a decis si Valentin, care a spus ca nu va manca pana cand iubitei lui nu i se va aduce mancare adecvata, recomandata de doctor, intrucat aceasta are probleme de sanatate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. „E forma mea de protest pentru ca ma simt nedreptatita. Mereu am reactionat asa, daca simteam ca sunt nedreptatita luam atitudine. Eu asa ma manifest (…) Imi propusesem nici sa nu vorbesc in emisiune, dar din respect fata de dumneavoastra, nu pot sa nu va raspund. Eu fac asta pentru cei care au dat aceasta hotarare”, i-a spus Adriana Mirelei Boureanu Vaida.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Totodata, Valentin s-a infuriat cand prezntatoarea emisiunii a spus ca Adriana ar fi recurs la acest gest pentru a atrage sustinatori.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Tensiuni au fost si intre Ciprian si Tudor, care s-au certat iar. Doamna Virginica a fost cea mai afectata de certuri si i s-a facut rau. Doamna Luiza l-a acuzat pe Ciprian ca mereu cauta scandal si ca ii face rau mamei sale.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Cosmin s-a decis sa o ceara in casatorie pe Oana, iar baietii ii sustin decizia.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top