Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5: Mihaela, tinta barfelor concurentilor

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Cei 10 concurenti plecati la munte nu i-au uitat pe cei ramasi acasa. Mihaela a fost tinta barfelor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Adriana a dat tonul barfelor: „Nu mai stiu ce a zis aia pentru ca aveam niste nervi… Cand mi-a zis „Bai Fetito!” voiam sa ii zic „iti trag una de nu te vezi!”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Cei 10 concurenti au continuat sa o barfeasca pe Mihaela, iar Valentin si Tudor au facut glume pe seama ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. In studioul emisiunii, Adriana a spus de la ce a pornit discutia: „Mi-a spus-o la cearta de la cumparaturi. Mi-a zis-o pe un ton superior si nu ii permit asa ceva. Nu e un secret”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Ea a spus ca n-a fost interesata de mine. Daca tot a spus asta, nu trebuia sa vorbeasca despre mine la munte”, a afirmat Mihaela. „Era o dezbatere care oricum ar fi avut loc”, a continuat Adriana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Tudor s-a implicat in discutie si a facut o referire la relatia de prietenie dintre Mihaela si Ciprian: „Nu se vede o prietenie, mi-am dat seama ca nu doar eu am aceeasi parere”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Natasa a fost si ea deranjata de faptul ca Lavinia a discutat despre ea la munte: „I-as sugera Laviniei sa nu mai introduca in niciun material”, a spus Natasa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Lavinia a spus ca, la munte, cei 10 concurenti au incercat sa discute despre ceva care sa nu aiba legatura cu emisiunea, dar nu au reusit.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top