Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Cine paraseste emisiunea? Alexandru sau Mihaela?

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. In editia de joi cineva va pleca acasa. Telespectatorii au avut de ales intre Alexandru si Mihaela.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Alexandru si-a dorit sa plece, in timp ce Mihaela a spus ca nu vrea sa iasa din competitie. Nu este exclusa nici varianta ca ambii sa plece.

VEZI SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 23 DECEMBRIE. MPFM SEZON5. Moment emotionant de Craciun in editia de azi

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Tot in editia de pe 24.12.2015, concurentii vor avea parte de surprize, avand in vedere ca maine este Craciunul.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, s-a stabilit cine se va fuce in excurise in Dubai. Norocosii care se vor bucura de o vacanta peste hotare, in insoritul Dubai sunt nimeni altii decât Crina, Emilia, Nicolae, Tudor si Luiza. Cei cinci si-au primit cecul si acum isi fac planuri pentru excursia mult asteptata.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Tot in editia de ieri, corul de copii Do-Re-Mi i-a colindat pe concurenti. Micutii au cantat doua colinde care au creat un val de emotie in studio. Natasa a izbucnit in lacrimi dupa ce a fost colindata. Si lui Eduard i-au dat lacrimile ascultandu-i pe copii cantand.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Dupa momentul artistic, concurentii de la Mireasa Pentru Fiul meu le-au oferit cadouri micutilor

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 24 DECEMBRIE. MPFM SEZON 5. Editia din Ajunul Craciunului a MPFM incepe joi, de la ora 14.00 pe Antena 1.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top