Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Tatal lui Tudor si-a pus fiul si sotia la punct!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Tatal lui Tudor a profitat de vizita facuta in casa MPFM si le-a dat sfaturi importante sotiei si fiului sau.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Tatal lui Tudor a venit sambata in emisiune, momentul fiind marcat de lacrimi de bucurie din partea membrilor familiei. Barbatul a profitat de acest moment si si-a pus la punct fiul si nevasta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5. „Cunosti o fata, stai o saptamana – doua cu ea, poti sa mergi la mama sa ii ceri un sfat. Trebuie sa o cunosti bine, ca atunci cand este pentru tine, este pentru tine. Nu trebuie sa te arunci. Denisa nu era fata pentru tine”, i-a transmis Cristi lui Tudor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Barbatul a avut de facut cateva observatii si pentru doamna Luiza. „De ce a trebuit sa suferi pentru Crina”,  i-a zis Luizei. „Crina ma intelegea. Vorbeam cu ea din priviri”, a spus Luiza.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5.In studioul emisiunii, Luiza a spus ca nu se va mai implica in relatiile fiului sau asa cum o facea pana acum. „Daca vrea o idee, un sfat, i-l voi da . Dar doar daca o va cere”, a spus Luiza.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Intrebata ce va face daca in casa MPFM va veni o fata pe care nu o va placea, Luiza a raspuns: „Ii las. Eu vreau sa fac pe toata lumea sa inteleaga ca nu am vrut sa plec acasa din cauza Denisei. A fost din cauza relatiei mele cu Tudor (…) Am inteles ca trebuie sa il las sa cada si sa ii oblojesc ranile cand e cazul”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Mirela Boureanu Vaida a anuntat ca se va organiza un casting pentru cei care doresc sa intre in competitie. Castingul va avea loc pe 30 si 31 ianuarie la Hotel Royale.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top