Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Drama lui Ciprian

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MARTI, 26 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Ciprian a vorbit in editia de astazi despre drama trecutului sau.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Ciprian s-a situat pe un loc protejat si a scapat de nominalizarea pentru eliminare la gala MPFM de sambata. In locul, lui Natasa a intrat in cursa de eliminare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Vestea ca Ciprian se afla pe un loc protejat i-a luat prin surprindere pe ceilalti concurenti. Aurel a spus ca „Ciprian a luat tot”. „Ma refeream la faptul cum s-a certat el cu Valentin, probabil anti-fanii lui Valentin s-au dat cu el”, si-a explicat Aurel declaratia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Ciprian s-a aratat si el surprins ca a fost protejat. Totodata, fiul Virginicai a vorbit si despre drama trecutului sau. El si-a pierdut tatal si a fost crescut doar de mama sa.  „Incredere in mine am. Mi-ar fi placut insa sa am reactiile lui Tudor, sa arat si eu bucurie. N-am invatat sa ma exteriorizez , ma bucur in sinea mea”, a spus Ciprian.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Natasa a fost foarte afectata de faptul ca a fost nominalizata pentru eliminare: „Cate antipatii in casa asta, le vezi la astea anonime”, s-a destainuit Natasa Florentinei. Ea suspecteaza ca „Emilia, Nicolae, Eduard, Lavinia, Loredana si alte doua persoane” au propus-o pentru a fi eliminata.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top