Connect with us

Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 18 NOIEMBRIE: SCANDAL intre concurenti!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 18 NOIEMBRIE. Cel mai recent episod din “Mireasa pentru fiul meu” a adus un val de certuri si de reprosuri intre participantii la emisiune.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 18 NOIEMBRIE. Deznodamantul celei mai recente runde de nominalizari a provocat un adevarat uragan de reprosuri in a 74-a zi de concurs, insa totul a fost dat uitarii cand concurentii MPFM5 l-au vazut pe Eduard la capatul puterilor, iar pe iubita lui aproape ingrozita de starea partenerului.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 18 NOIEMBRIE. „Desi Lavinia vrea sa se inteleaga bine cu toti, multe persoane au ceva de impartit cu ea! Eu sunt altfel, de fiecare data o sa pun pe altcineva la nominalizari”, a spus Emanuel

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 18 NOIEMBRIE. Liliana a spus ca nu-l place pe Tudor pentru ca acesta este “arrogant”: „Mie nu-mi place Tudor pentru ca este arogant, cu nasul pe sus si fitos, iar Crina nu poate sa duca o fraza de la cap la coada!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 18 NOIEMBRIE. Crina a acuzat-o pe Liliana ca “nu are suflet” , si ca  “ea este cea care-i priveste pe cei din jur cu nasul pe sus!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 18 NOIEMBRIE. Adriana a spus ca „Lavinia va incerca intotdeauna sa influenteze un grup cat mai mare de persoane. Ma doare ca Emilia s-a apropiat atat de repede de ea!” Mihaela a continuat sa isi exprime nemultumirile legate de lipsa de curatenie!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 18 NOIEMBRIE. Nominalizarea lui Tudor a indignat-o pe Florentina, dar si pe prietenele ei. „Tudor s-a apropiat de Florentina doar pentru a primi cadouri din partea sustinatorilor”, a spus Luiza, care a mai afirmat si ca „Cristina ne-a jignit pe mine si pe fiul meu in repetate randuri.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 18 NOIEMBRIE. Prietenele Cristinei au jurat razbunare impotriva celor ce le-au nominalizat amica!

sursa: mireasapentrufiulmeu.org

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Mioara

    2015-11-20T11:06:54+02:00 at 11:06

    Specifica sursa de unde ai copiat textul

  2. adi

    2015-11-20T01:12:14+02:00 at 1:12

    Pune si sursa de unde ai copiat acest text. Daca tot copiezi textul pune un link catre sursa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top