Știri

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Situatie fara precedent, un numar mare de concurenti au parasit casa

Telespectatorii „Mireasa pentru fiul meu” au ramas astazi socati, cand producatorii show-ului le-au oferit posibilitatea concurentilor sa paraseasca casa MPFM.

Mirela Boureanu Vaida a facut anuntul care i-a socat pe toti cei prezenti in casa Mireasa pentru fiul meu si le-a oferit concurentilor 2 minute in care au avut de ales daca sa ramana sau nu in show-ul matrimonial.

O surpriza pentru toti concurentii a fost plecarea lui Oana si Cosmin, care nu au stat mult pe ganduri si au iesit pe usa din dos a celebrei emisiuni de la Antena 1. Socul concurentilor s-a resimtit in urmatoarele minute, concurentii fiind napaditi de lacrimi.

Concurentii care au plecat din casa Mireasa pentru fiul meu sunt: Alexandru, Florin, Tudor, doamna Luiza, Alexandra, Marius, Nicoleta Cosmin si Oana.

Eduard a fost extrem de socat de alegerea concurentilor, spunand: „Nu inteleg de ce au plecat, aici totul este usor, dupa acel gard totul este mai greu. Aici daca ai nevoie de o pastila iti este adusa.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU este un show matrimonial cu traditie. Este pentru prima data cand producatorii show-ului au adoptat aceasta decizie, concurentii avand o clauza contractuala de 60.000 de euro in cazul in care paresesc casa fara sa fie eliminati de telespectatori.

Decizia este una destul de ciudata, avand in vedere ca show-ul a ramas fara 8 concurenti.

Emisiunea MIREASA PENTRU FIUL MEU se difuzeaza in fiecare zi, de luni pana sambata, de la ora 11:15 si 14.00, iar sambata de la 14 si 17.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-04-11T16:40:23+03:00 16:40

Vezi comentarii

  • Da articolul este scris de un amator in primul rind discutam de 9 concurenti care au parasit emisiunea nu de 8 cum scrie in articol. Apoi sincer vrajeala asta cu penalitatile ce pot fi platite este doar o prostie deoarece in lumea asta nu se poate incalca un drept al omului printr-un contract de oarece este ilegal aceste clauze sunt nule de drept. Daca o persoana isi exprima dreptul de aparasi un loc deoarece acesta ai afecteaza starea de sanatate nici-un contract nu poate sa il tine deoarece este ilegal. Nu poti obliga sa plateasca daune interese o persoana care solicita un loc care il afecteaza fizic,pshihic si emotional. Dimpotriva aceasta persoana poate solicita el daune interese, slavia este interzisa in Romania si daune interese se pot cere doar daca dovedesti in instanta ca aceea persoana ti-a adus un prejudiciu si ca aceea persoana a incalcat contractul fara sa aiba nici o problema ceea ce este foarte complicat. Faptul ca esti obligat sa stai intr-un loc (o casa) inchis permanent (fara ca inainte sa fii fost sanctionat de un organ al statului) nu se poate face decit cu acordul tau si in momentul in care nu mai poti sa o faci contractul nu are valoare deoarece pur si simplu te duci la psiholog iti scoti un certificat medico-legal ceea ce este simplu si atesti existenta mai multor probleme cae apar oricum in aceste situatii iar cu ala ai dai in judecata si castigi tu linistit 60000 de euro dar prin faptul ca ei au deschis portile sau protejat sa nu aiba probleme pe viitor pentru ca se pare ca si-au dat si ei sema ca acel contract este ilegal in unele spete. Nu pot sa te oblig printr-un contract sa furi ceva deoarece este ilegal sau sa fii sclavul meu deoarece sclavia este abolita. Nu te pot prin contract sa faci doar ce vreau eu desi acest lucru iti aduce prejudicii tie si persoanei tale este ilegal si abuziv.

  • Nu e prima data cand li se deschid portile, clauza nu e de 60000 euro ci de 30.... articol scris pe genunchi, nu-I asa?? Iar ca sa iesi pe usa din dos, ar insemna sa fii descalificat, nu sa ti se permita a pleci in bune conditii...nu-I mai denigrati doar ca sa va spalati voi imaginea de producatori ratati!!!

    • Asa este.. Ii umiliti zilnic prin toate interpretarile si manipularile ordinare pe are le faceti la montajul materialelor.. iar prezentatoarea, gravida fiind, are o furtuna de hormoni pe care trebuie s-o suporte concurentii.. acum tranteste, acum bufneste, acum rade... WTF? femeie, ia-ti concediu ca ne dai lectii de patriotism retard.. cei care au plecat ieri sunt adevaratii castigatori.. a ramas "pleava"...

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More