Connect with us

Știri

Mirela Boureanu Vaida, de la Mireasa pentru fiul meu, isi schimba meseria

Celebra prezentatoare a emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida, a declarat intr-un interviu pentru ziarul Libertatea ca se gandeste sa se intoarca la meseria ei de baza.

Putini stiu ca Mirela este licentiata in drept, declarandu-se o studenta extrem de silitoare si mereu pusa pe invatat. Vedeta a declarat in ziarul Libertatea ca „tara a pierdut o mare valoare” si ca ar fi fost un avocat pledant extraordinar de bun.

“Am fost o studentă foarte serioasă, fără restanţe şi fără a excela într-o materie anume, cu excepţia recitalurilor live pe holurile căminului, în plină sesiune, când toţi eram stresaţi de «succesiuni», «procedură penală» şi «drept internaţional privat»”, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Boureanu Vaida.

“Aş fi fost al naibii de bună ca avocat pledant, credeţi-mă! Ţara a pierdut o mare valoare! Dar cred mult în soartă, în ceea ce «ţi-e dat». M-am lăsat mereu dusă de drum şi nu mi-a fost teamă s-o iau pe cărărui neumblate. Însă nu e târziu pentru reconversie profesională”, spune ea, lăsând să se înţeleagă că nu şi-a luat gândul definitiv de la barou.

Fanii nu trebuie sa fie speriati pentru ca prezentatoarea a declarat in gluma, insa marea ei dorinta este sa joace in filme americane, asadar daca cineva i-ar propune un astfel de job cu siguranta ar renunta la emisiunea cu care s-a consacrat.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top