Connect with us

Știri

Mirela Vaida, lasata FARA BANI de statul roman! Vedeta e disperata si cere ajutor!

Este mama a trei copii si o prezentatoare tv de exceptie. Dar Mirela Vaida nu intelege un lucru care este, zicem noi, usor absurd. Mamele nu pot lua bani din 2 locuri.

Mirela Vaida sustine mamele muncitoare si are o intrebare buna pentru Stat. De ce mamele cu indemnizatie nu au drept la munca cinstita, remunerata? Fosta prezentatoare tv sustine ca si mamele care pot face un ban in plus, trebuie incurajate.

In prezent, mamicile care primesc indemnizatie pentru copiii lor nu pot avea alte venituri. Adica ele, chiar daca stau acasa, nu pot presta niciun alt fel de munca, cu acte. Mirela Vaida nu intelege de ce nu li se permite, pe langa indemnizatia de la Stat, sa castige un banut in plus.

Mirela Vaida sustine mamele muncitoare

„Statule, lasă mamele să muncească și să câștige bani, chiar dacă primesc indemnizație de creștere a copilului! Văd că tot cauți soluții să sporesti natalitatea!! Îți spun eu, mamă a 3 copii mici, dintre care ultimul are 4 săptămâni, că nu mă ajuți deloc! De ce? Pentru că mă ameninți că îmi iei indemnizația aia, și așa foarte mică în raport cu cât am cotizat eu la stat în ultimii ani, dacă accept cumva să cânt la un eveniment privat, să prezint un spectacol sau o emisiune ori să joc la teatru!

Nu am voie nici să postez o reclamă la un produs comercial pe conturile mele de social media, pentru că nu pot încasa bani. Așa că stau acasă. Și tu pierzi, și eu pierd! Pentru ce? Dă-mi indemnizația care mi se cuvine, dar lasă-mă să și muncesc în timpul asta! Eu plătesc impozit pe venituri, deci tu câștigi! Tu mă ții activă, mă faci să mă simt utilă, frumoasă, importantă, fericită, mă lași să și câștig bani legal pentru a-mi crește copiii și toată lumea e fericită! 

Știi câte oferte am refuzat până acum? Nu e păcat? Și dacă ajungem la o înțelegere, pe cuvânt că îl fac și pe al 4-lea!! Nu asta îți dorești? Gândește-te!! Mamele, chiar dacă au de crescut copii, nu-și pierd calitatea profesională! Unele chiar vor și pot să muncească, fără să le pui mereu să aleagă!! Fii prietenul lor, nu dușman!!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top