Connect with us

Știri

Moda ochelari de soare primavara-vara 2016

Moda ochelari de soare primavara-vara 2016. Ochelarii de soare sunt accesorii must-have in anotimpurile primvara si vara. Acestia si-au depasit demult functia de „protectie solara”, fiind acum niste piese extrem de importante in orice tinuta. Iata care sunt trendurile pentru anul 2016.

OCHELARI SUPRADIMENSIONATI. Rotunzi, patratosi sau ovali, e clar ca inca se poarta ochelarii de soare supradimensionati. Obligatoriu trebuie sa fie cu rame impunatoare si super accesorizate. Dolce & Gabbana, Gucci, Chanel, Boss, Polaroid, Calvin Klein sunt cativa dintre designerii care promoveaza acest stil de ochelari de soare.

fall_winter_2015_2016_eyewear_trends_retro_sunglasses1

OCHELARI „OCHI DE PISICA”. Acest stil de ochelari il recunoastem din vremurile retro. Si cum bine stim ca moda revine la un moment dat, acesti ochelari sunt din nou la moda. Colorati, cu detalii florale, simpli sau futuristici, acesti ochelari au fost prezenti la ultimele prezentari ale marilor designeri precum Anna Sui sau Vivetta.

spring_summer_2016_eyewear_trends_sunglasses_matching_to_clothes

CITESTE SI: Tendintele primaverii in machiaj

Moda ochelari de soare primavara-vara 2016. OCHELARII DE AVIATOR se pare ca sunt mereu in tendinte. Rame fine, lentile ample sau rame grosiere cu lentile colorate, acest stil de ochelari de soare este mereu reinventat de designeri: Emporio Armani, Stella McCartney sau Hilfiger.

10-Best-Sunglasses-for-Women

OCHELARI CU FORME GEOMETRICE DIVERSE. Acest stil ar fi oarecum noutatea anului 2016. Inspirati in principiu din lumea IT, daca esti o persoana indrazneata cu siguranta vei avea cel putin o pereche de astfel de ochelari de soare in cutia cu accesorii. Rame dreptunghiulare, patratoase, culori subtile sau tipatoare, cert este ca acest sti de ochelari este unul futurist. (Acne Studio, Marni)

CITESTE SI: Accesorii pe care trebuie sa le porti in aceasta primavara

fall_winter_2015_2016_eyewear_trends_sunglasses_with_grey_frames

Asa ca, doamnelor, exista o gama extrem de variata de modele pe care le putem achizitiona sau din care ne putem inspira. Nu conteaza neaparat sa fie ochelari semnati de un designer celebru (stim bine cum e cu bugetul 🙂 ), conteaza sa fie in trend, chiar daca ii luam de la magazinul mic si cochet  pe care l-am descoperit in cartier.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top