Connect with us

Știri

Momentul în care o femeie care a stat 7 ani în comă își întâlnește pentru prima oară fiica

O înregistrare video emoționantă face furori pe internet. În aceasta este surprins momentul în care o femeie care a stat șapte ani în comă, își întâlnește pentru prima oară fiica.

Danijela Kovacevic din Vojvodina s-a îmbolnăvit în 2009, când a născut-o pe fiica ei, Marija. Ea a făcut septicemie în timpul nașterii și a rămas într-o stare vegetativa, potrivit Metro.

Citește și: O femeie cu cancer ovarian în fază terminală, gest uimitor pentru soțul ei

Femeia a intrat în comă la nașterea copilei

Acum Daniela și-a revenit brusc din comă, lucru care i-a suprins pe medicii sârbi, care nu mai întâlniseră un asemenea caz. Femeia și-a întâlnit astfel fetița pentru prima oară, la șapte ani de la nașterea ei.

“După ce vine de la școală, Marija stă alături de mama ei în fiecare zi. O consolează, o face să râdă”, a povestit un prieten de familie.

Tatăl Danijelei, Djordje Kovacevi, a vorbit despre cum fiica ei nu poate să țină în mână un carnet sau stilou.

“Se reface greu, dar Danijela se simte mai bine. A început să pună kilograme, e mai vioaie. Reacționează, râde și, de asemenea, devine nervoasă”, a declarat bărbatul.

Citește și: O femeie și-a decapitat iubitul cu un fierăstrău, în timp ce făceau sex

Danijela se recuperează la un centru din Germania, dar are nevoie de 50.000 de euro pentru a-și continua tratamentul. Familia și prietenii ei încearcă să strângă banii necesari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top