Connect with us

Știri

Monica Pop, anunţ de ULTIMA ORĂ despre Mihai Constantinescu

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București și o apropiată a familiei lui Mihai Constantinescu, a declarat pentru Libertatea că starea de sănătate a artistului se îmbunătățește.

„Este într-un progres, față de acum trei-patru luni, pentru că mănâncă pe gură, nu mai este hrănit prin perfuzii” ,Monica Pop pentru Libertatea.

În presa mondenă din România a apărut astăzi informația că Mihai Constantinescu ar fi murit. Știrea a fost infirmată, pentru Libertatea, de către purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița.

Citește și: EXCLUSIV! Mihai Constantinescu nu a murit! Starea reală a artistului

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, în data de 13 mai 2019, fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

Artistul s-a aflat în comă indusă și a suferit alte două stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitat cu succes de către medici.

Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, anul acesta, fiind internat atunci la Spitalul Universitar București.

În urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar pe 12 octombrie 2017 a trecut printr-o nouă operație pe cord deschis. Atunci, medicii i-au înlocuit o valvă, după o intervenție chirurgicală care a durat opt ore.

Sunt Adrian Ioan si de mai bine de 5 ani sunt editor la HUFF. Pasionat de presa din adolescenta, am acumulat 14 ani de experienta la Pro Tv, Realitatea, Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top