Știri
EXCLUSIV! Mihai Constantinescu nu a murit! Starea reală a artistului
Mihai Constantinescu se află de luni bune în stare gravă în spitalul Elias, internat dupa ce a suferit un stop-cardio respirator. Astăzi, artistul a intrat în moarte cerebrală, contactați de HUFF.ro, domnul Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt a declarat
„Domnul Mihai Constantinescu nu a murit este în viața. Starea lui de sănătate este precară nu se află însă conform celor specultate de presă. Nu vă pot oferi detalii despre starea lui de sănătate în detaliu, deoarece familia a interzis acest lucru, vă asigur că domnul Constantinescu este „viu” și facem eforturi ca acesta să revină la o situație normală”, a declara Bogdan Oprița EXCLUSIV pentru HUFF.ro.
În anul 2008, Mihai Constantinescu fusese supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.
Raed Arafat: Mihai Constantinescu nu este mort, nu va fi deconectat de la aparate
Raded Arafa: „Starea de sănătate a domnului Constantinescu este constantă, astăzi a avut mic fluctuații. Pacientul nu este mort, este viu, informațiile apărute nu sunt verificate și false. Familia ne interzice să oferim mai multe detalii. Nu se pune problema deconectării de la aparate, a declarat Raed Araf pentru HUFF.ro!”
În anul 2017, artisul a suferit alte intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.
Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese. Lansează piesa «Păpușa».
În această perioadă încep să-i apară primele piese. Lansează piesa «Păpușa».
Mihai Constantinescu mai cântă cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin. Primele înregistrări sunt făcute la solicitarea lui Titus Munteanu din repertoriul francez. Titus Munteanu îl remarcă la una din audițiile organizate de clasa Floricăi Orăscu.
Mihai Constantinescu face parte din trio-ul lansat de Titus Munteanu din care mai fac parte Olimpia Panciu și Marius Țeicu. În anul 1999 editează în format single «Iubiți și câinii vagabonzi» În anul 2003, unul din albumele de pe dublul CD al Anastasiei Lazariuc
cuprinde piese scrise de Mihai Constantinescu.
A efectuat turnee în toate țările ex-socialiste, în Germania, în SUA și în câteva state din V.Europei. În 2002, luna mai, primește Diploma de Onoare în cadrul Galei Muzicii Ușoare «O zi printre stele» din partea Ministerului Culturii și Cultelor. În 2002, Editura Muzicală a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România îi editează un caiet de cântece selectate din șlagărele lansate în trei decenii.
Discografie
1974 – «Iubiți-ne că sîntem flori / De unde vii? / Penița / Sora mea cea mică» (EP – Electrecord)
1979 – «Olimpia Panciu – Mihai Constantinescu» (EP – Electrecord)
1972 – «Marius, Olimpia, Mihai», împreună cu Marius Țeicu și Olimpia Panciu (Album – Electrecord)
1972 – «Un zîmbet și o floare» (Album – Electrecord)
1978 – «O floare» (Album – Electrecord)
1980 – «Mihai Constantinescu» (Album – Electrecord)
1982 – «Speranță și vis» (Album – Electrecord)
1983 – «Hei, copilărie» (Album – Electrecord)
1985 – «Mihai Constantinescu» (Album – Electrecord)